Contact 0771 587 998 - office@greenfamily.ro

Nu aveți nici un produs în coș.

Subtotal: 0,00 RON

Ulei tratament antimătreață și împotriva căderii părului - Azaria - 100ml

Mai Multe Vizualizări

Ulei tratament antimătreață și împotriva căderii părului - Azaria - 100ml

Aşteptăm cu interes părerea ta despre acest produs

O combinație de uleiuri vegetale și tincturi din plante obținute prin extracția în alcool, pentru ca părul și scalpul să beneficieze de toate principiile active. Acest mix este extrem de benefic în tratarea mătreții, căderii părului, iritații ale scalpului, firelor despicate, părului gras și lipsit de strălucire.

38,80 RON

Detalii

Urzica, brusturele și mesteacănul sunt plante care se folosesc de foarte mulți ani pentru minunatele virtuți pe care le au. Nu numai că previn și tratează mătreața, dar întăresc firul de păr și îi oferă strălucire. Iar brusturele și uleiul de ricin ne întăresc rădăcina firului de păr și previn căderea lui.

Pentru un păr de invidiat și sănătos, pentru un păr mătăsos și lucios, îți recomandăm cu încredere să folosești acest ulei care a fost testat deja de foarte multe persoane și toate feedbeck-urile sunt pozitive.

Utilizare: Se aplică uleiul pe păr și scalp și se lasă să acționeze de la 15 minute până la câteva ore. Apoi se spală bine cu săpun natural și se pulverizează Balsamul de păr fără clătire de la Azaria sau se clătește cu un ceai din plante (urzică, brusture, pelin, rozmarin) sau cu apă și lămâie pentru părul gras.

Rezultatele sunt vizibile de la primele utilizări.

Ingrediente: ulei de neem Bio, ulei de ricin, ulei de avocado, ulei de măsline, ulei din sâmburi de struguri, tinctură de urzică, brusture, mesteacăn și ardei iute, ulei esențial de rozmarin și lavandă.

Ulei de neem Bio, ulei de ricin, ulei de avocado, ulei de măsline, ulei din sâmburi de struguri, tinctură de urzică, brusture, mesteacăn și ardei iute, ulei esențial de rozmarin și lavandă

Informații Suplimentare

Tipul de ten Nu
Efect Reglare sebum, Vindecare
Recomandat și pentru Bărbați
Producător Azaria
Prezentare 100 ml

Recenzii Client

Scrie-ți părerea

Experiența cu produsul: Ulei tratament antimătreață și împotriva căderii părului - Azaria - 100ml