Contact 0771 587 998 - office@greenfamily.ro

Nu aveți nici un produs în coș.

Subtotal: 0,00 RON

Ulei esențial de lămâie - Trio Verde - 10 ml

Mai Multe Vizualizări

Ulei esențial de Lamâie - Trio Verde - 10ml

Aşteptăm cu interes părerea ta despre acest produs

În țări precum Spania și Italia, unde se găsesc din abundență, lămâile sunt văzute ca un remediu general în special pentru febră sau infecții virale.
10,99 RON

Detalii

Proaspăt . Curat . Energizant .

Recomandări cosmetice: Coaja fructului este plină de săculeți ce conțin ulei esențial. Acesta este un remediu bun pentru a reda strălucirea pielii obosite și terne. Are acțiune astringentă ajutând la curățarea și menținerea sănătoasă a pielii, fiind recomandat pentru reducerea sebumului în exces (benefic pentru tenul gras sau congestionat). Recomandat împotriva herpesului sau a negilor.

Aromaterapie: Uleiul esențial de lămâie este calmant,astfel ajută la eliminarea oboselii mentale, epuizare, anxietate, nervozitate și tensiune nervoasă. Acesta are capacitatea de a reîmprospăta mintea prin crearea unui mod de gândire pozitivă și eliminarea emoțiilor negative. Prin urmare, poate fi folosit ca un odorizant de cameră, în birouri și pentru a crește eficiența angajaților.


100% natural, ulei virgin obținut prin presare la rece.

Țara de origine: Italia

Moduri de utilizare:

  • Băi aromatice: 4-6 picături în cada de baie;
  • Pentru masaj corporal: se diluează 10-15 picături în 50 ml bază de ulei vegetal. Recomandat pentru masaj circulator si drenaj.
  • Pentru oboseala fizică în ultima parte a sarcinii amestecă ulei esențial de lămâie cu ulei esențial de lavandă într-o bază de ulei vegetal și masează ușor în partea de jos a spatelui.
  • Pentru parfumarea încăperilor, soluțiilor de curățenie, șervetelor, așternuturilor: 5-10 picături în 100 ml vaporizator sau spray pe bază de apă.
  • Pentru parfumarea rufelor: adăugați 2-3 picături în recipientul pentru balsam al mașinii de spălat.


Atenție! Înainte de prima utilizare, toate uleiurile esențiale trebuie să fie testate în cantitate mică, deoarece pot provoca reacții alergice la persoane predispuse!

citrus limon peel oil, limonene, citral, linalool, geraniol, citronellol.

Informații Suplimentare

Tipul de ten gras – acneic
Efect Aromaterapie, Calmare, Curățare
Recomandat și pentru Sarcină
Producător Trio Verde
Prezentare 10 ml

Recenzii Client

Scrie-ți părerea

Experiența cu produsul: Ulei esențial de Lamâie - Trio Verde - 10ml