Contact 0771 587 998 - office@greenfamily.ro

Nu aveți nici un produs în coș.

Subtotal: 0,00 RON

Ulei de masaj relaxant - Sabio

Mai Multe Vizualizări

Ulei de masaj relaxant - Sabio - 236ml

Aşteptăm cu interes părerea ta despre acest produs

Uleiul de masaj relaxant de la Sabio reprezintă modul ideal prin care să te eliberezi de tensiune la sfârşitul unei zile agitate. Este un amestec incredibil de arome şi uleiuri esenţiale care îţi vor aduce echilibru şi o liniştire profundă. Foloseşte acest ulei după baie sau înainte de culcare pentru a avea un somn liniștit și odihnitor.

34,99 RON

Detalii

Ca bază pentru acest ulei de masaj, a fost ales uleiul de măsline extravirgin pentru că este bogat în vitamina E, are proprietăţi antioxidante, nutritive şi emoliente şi ajută pielea să devină moale şi catifelată. S-au adăugat în compozitie şi uleiuri esenţiale de grapefruit, muşeţel, ylang-ylang şi palmarosa, pentru proprietățile lor astringente, antiseptice, tonifiante şi revitalizante şi pentru că parfumează delicat.

Administrare: Aplică o cantitate suficientă de ulei pe piele, apoi masează cu mişcări delicate, distribuind cât mai uniform produsul, astfel încât să poată fi absorbit bine de piele.

Important de știut:

• Uleiul de masaj relaxant este manufacturat din ingrediente 100% naturale şi bioactive;

• Produsul a fost testat dermatologic şi notificat pe Portalul Comisiei Europene, conform legii. Beneficiază de analize fizico-chimice şi microbiologice acordate de Laborex 2000, laborator autorizat de către Oficiul pentru Protecţia Consumatorului şi acreditat de către RENAR (Asociaţia Naţională de Acreditare din Romania) în conformitate cu SR EN 17025.

prunus amygdalus dulcis oil/ulei de migdale dulci, tocopherol/vitamina E, rosmarinus officinalis oil, mentha piperita oil , eucalyptus globulus leaf oil , citrus limon peel oil, citrus sinensis essential oil, piper nigrum fruit oil/ulei esenţial de rozmar/ olea europaea oil /ulei de măsline extravirgin, citrus paradisi peel oil, anthemis nobilis flower oil, cananga odorata flower oil, cymbopogon martini oil /ulei esenţial de grapefruit,muşeţel, ylang-ylang şi palmarosa

Informații Suplimentare

Tipul de ten Nu
Efect Aromaterapie, Calmare, Catifelare, Hidratare, Relaxare
Recomandat și pentru Nu
Producător Sabio Cosmetics
Prezentare 236 ml

Recenzii Client

Scrie-ți părerea

Experiența cu produsul: Ulei de masaj relaxant - Sabio - 236ml