Contact 0771 587 998 - office@greenfamily.ro

Nu aveți nici un produs în coș.

Subtotal: 0,00 RON

Ulei de jojoba virgin, presat la rece - 100 ml spray

Mai Multe Vizualizări

Ulei de jojoba virgin, presat la rece

Aşteptăm cu interes părerea ta despre acest produs

Este un excelent agent de hidratare, cu utilizări variate în industria cosmetică. Recomandat tuturor tipurilor de piele, acesta lasă o senzație de catifelare după aplicare. Având o compoziție și o structură asemănătoare sebumului, penetrează rapid în piele făcându-l unul dintre cele mai eficiente uleiuri. Nu provoacă alergii, acnee. 

11,99 RON

* Câmpuri obligatorii

11,99 RON

Detalii

Emolient . Protector . Hrănitor . Echilibrant . Catifelant .

Uleiul de jojoba este o ceară lichidă extrasă din semințele de jojoba (Simmondsia chinensis).

Beneficii:

- Este un excelent agent de hidratare, cu utilizări variate în industria cosmetică. Recomandat tuturor tipurilor de piele, acesta lasă o senzație de catifelare după aplicare. Având o compoziție și o structură asemănătoare sebumului, penetrează rapid în piele făcându-l unul dintre cele mai eficiente uleiuri.

- Uleiul de jojoba este un ingredient benefic în îngrijirea părului și a scalpului. Acesta ajută la reglarea excesului de sebum și la fortifierea firului de păr, oferindu-i volum, strălucire și vigoare.

- Poate fi un foarte bun demachiant natural, bază pentru machiaj, balsam pentru buze,

- se poate utiliza ca și tratament în menținerea frumuseții mâinilor și sănătății unghiilor.

 

Recomandări și întrebuințări:

–       Are un rol major în îmbunătățirea elasticității și supleții pielii, omogenizându-se perfect cu sebumul natural. Este unul dintre cele mai eficiente uleiuri datorită puterii sale rapide de absorbție.

–       Uleiul de jojoba este non-toxic, non-comedogenic și non-alergenic. Acest lucru înseamnă că nu va astupa porii și nu va provoca reacții alergice. De asemenea, nu este iritant, astfel încât poate fi folosit în siguranță în jurul ochilor și pe piele. În plus, nu oferă senzația de piele grasă atunci când este aplicat pe tegumente, așa cum se întâmplă în cazul altor tipuri de uleiuri.

–       Uleiul de jojoba conține mai multe tipuri de tocoferoli, întâlniți în compoziția vitaminei E și a altor tipuri de minerale naturale. Vitamina E este cunoscută pentru rolul său pozitiv în menținerea sănătății pielii.

–       Uleiul de jojoba este recomandat și pentru masaj datorită rolului său non-comedogenic deoarece împiedică apariția comedoanelor. Totuși, pentru a se obține un ulei alunecos pentru masaj, ar fi indicat să se amestece cu un alt tip de ulei. Pielea masată cu uleiul de jojoba va fi mai fină, suplă și va avea un aspect deosebit. Grație proprietăților lui emoliente, uleiul de jojoba poate fi aplicat după epilat pentru calmarea pielii iritate și sensibile.

 

Utilizare: Pentru față și corp: Se aplică câteva picături de ulei pe pielea curată și se masează ușor pentru a ajuta absorbția uleiului.

              Pentru păr: Se distribuie o cantitate mică de ulei pe lungimea firului de păr, de la rădăcină la vârf, cu câteva minute înainte de șamponare.

ulei de jojoba virgin obținut prin presare la rece, 100% natural. NU se foloseste niciun proces de rafinare chimică sau fizică

Informații Suplimentare

Tipul de ten Nu
Efect Catifelare, Elasticitate, suplețe, Hidratare, Îngrijire
Recomandat și pentru Alergici, Bebeluși, Sarcină
Producător Trio Verde

Recenzii Client

Scrie-ți părerea

Experiența cu produsul: Ulei de jojoba virgin, presat la rece