Contact 0771 587 998 - office@greenfamily.ro

Nu aveți nici un produs în coș.

Subtotal: 0,00 RON

Termeni și condiții

Generalități

Folosirea (vizitarea sau comandarea produselor) acestui site implică acceptarea acestor termeni și condiții. Pentru folosirea în bune conditii a site-ului, se recomandă citirea cu atenție a termenilor și condițiilor.

Societatea S.C. GREEN LIVING S.R.L. își asumă dreptul de a face modificări ale acestor prevederi, fără o notificare prealabilă. Pe site-ul www.greenfamily.ro puteți citi întotdeauna cea mai recentă versiune a acestor prevederi.

Important

Toate informațiile din acest site sunt publicate cu scop informativ și nu substituie sfaturile sau prescripțiile medicului dumneavoastră sau a oricărui personal medical calificat. S.C. Green Living S.R.L. nu poate fi tras la răspundere pentru nici un fel de pagube care pot surveni în urma aplicării unor sfaturi sau sugestii publicate în articole. Nu luaţi niciodată decizii medicale, sau despre nutriție ori îngrijire personală fără a consulta un specialist în aceste domenii.

Cu toate că produsele afișate pe site sunt 100% naturale și sigure pentru om și natură, în cazuri rare, unele persoane pot avea reacții alergice la anumite ingrediente (de exemplu uleiurile esențiale). Societatea nu este responsabilă în cazul acestor reacții iar cumpărătorul trebuie să oprească utilizarea produsului respectiv. 

Utilizatorii sunt de acord în mod expres că folosirea acestui site și cumpărarea produselor se face pe propriul risc.

Definiții

Acest site este întreținut și administrat de SC GREEN LIVING SRL, cu sediul social în Cluj-Napoca, str. Anina nr. 13/ 14, CUI RO29527220, nr. de ordine în registrul comerțului: J12/40/2012, denumită în continuare Societate.

Persoana fizică sau juridică care comandă și achiziționează produse prin intermediul site-ului www.greenfamily.ro, este denumită Client.

Adresa web care este proprietatea Societăți (www.greenfamily.ro), va fi denumită generic site-ul.

Fotografiile digitale, textele, datele tehnice, prețurile și celelalte informații care se găsesc pe site-ul www.greenfamily.ro, vor fi denumite in continuare Conținut.

Protecția datelor

Drepturi de autor

Întregul conținut al site-ului www.greenfamily.ro este proprietatea Societății și a furnizorilor săi, și este apărat de legea pentru protecția drepturilor de autor (Legea nr 8/1996).

Folosirea fără acordul Societății, a oricăror elemente enumerate mai sus, se pedepsește în conformitate cu legile în vigoare (administrativ, civil sau penal).

Astfel, sunt interzise în mod expres: accesarea site-ului www.greenfamily.ro de către dispozitive sau programe automate, sau copierea manuală a conținutului, precum și citirea sau publicarea conținutului de către alte companii sau site-uri, pentru a face comparație sau analiză în vreun fel.

Fotografiile și datele sunt folosite cu acordul furnizorului, fie direct, fie prin reprezentanții săi din România.

Problemele legate de drepturile de proprietate intelectuală, se raportează la următoarea adresă de e-mail: office@greenfamily.ro

Securitatea datelor personale și a informațiilor

Datele personale introduse de către cumpărător vor fi folosite de Societate numai în scopul declarat al acestui site.

Informațiile din formularul de comandă sunt necesare pentru a vă trimite confirmarea comenzilor, livrarea produselor comandate, anunțarea promoțiilor în curs etc., în nici un caz nu vor fi furnizate unei terțe părți.

Societatea nu vinde, nu oferă, nu face schimb de adrese e-mail obținute prin intermediul acestui site, nu divulgă adresa dumneavoastră de e-mail altor persoane care accesează paginile acestui site, fără acordul dumneavoastră explicit.

Conform cerințelor Legii nr. 677/2001 pentru protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulatie a acestor date, modificată și completată și ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal și protecția vieții private în sectorul comunicațiilor electronice S.C. GREEN LIVING S.R.L. are obligația de a administra în condiții de siguranță și numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizați despre dumneavoastră, un membru al familiei dumneavoastră ori o altă persoană. Scopul colectării datelor este: preluare și livrare comenzi online, informare prin email, poștă sau telefon despre noutăți cu privire la produsele comercializate și promoții sau alte informații utile în tematici diferite, legate de profilul firmei.

Informațiile înregistrate sunt destinate utilizării de către operator.

Conform Legii nr. 677/2001, beneficiați de dreptul de acces și de intervenție asupra datelor precum și de dreptul de a se opune prelucrării datelor personale care vă privesc și de a solicita ștergerea acestora. Pentru exercitarea acestor drepturi, vă puteți adresa cu o cerere scrisă, datată și semnată la office@greenfamily.ro.

De asemenea, vă este recunoscut dreptul de a vă adresa justiției.

Dacă unele din datele despre dumneavoastră sunt incorecte, vă rugăm să ne informați cât mai curând posibil. 

Noi luăm măsuri organizatorice, tehnice și administrative rezonabile pentru a proteja Informațiile cu Caracter Personal aflate sub controlul nostru. Din păcate, nicio transmisie prin Internet sau sistem de stocare a datelor nu poate fi garantată ca fiind absolut sigură. Dacă aveți motive de a considera că interacțiunea cu noi nu mai este sigură, vă rugăm să ne anunțați imediat despre problemă.

SC GREEN LIVING SRL (www.greenfamily.ro) este înscrisă în registrul de evidență a prelucrărilor de date cu caracter personal sub nr. 35347 la Autoritatea Națională de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal (A.N.S.P.D.C.P.).

Politica de confidențialitate

Accesul acestui site de către dumneavoastră se supune Politicii de confidențialitate și implică acceptul dumneavoastră cu privire la aceasta, reprezentând o înțelegere între părți.

Societatea se angajează să folosească datele furnizate de utilizatorii site-ului numai în scopul realizării unei relații contractuale cu aceștia și pentru transmiterea de informații privind funcționarea site-ului și existența unor oferte, promoții sau intrări noi de marfă.

Societatea nu promovează SPAM-ul și nu furnizează adresa dumneavoastră de e-mail unor terți.

Societatea va respecta drepturile conferite de Legea nr. 677/2001 completata cu legea nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date.

Societatea utilizează adresele IP ale utilizatorilor doar pentru statistici de uz intern, afișarea de informații personalizate și pentru o securitate sporită a site-ului.

Frauda

Orice încercare de a aceesa datele personale ale altui utilizator sau de a modifica conținutul site-ului www.greenfamily.ro sau de a afecta performanțele serverului pe care utilizează site-ul nostru, va fi considerată o tentativă de fraudare a site-ului www.greenfamily.ro și Societatea se va adresa instanțelor competente pentru a se lua măsurile necesare.

Utilizatorii care vor folosi o adresă falsă de e-mail sau vor transmite mesaje electronice sau orice alte comunicări în numele unei alte persoane fizice sau juridice sau în numele oricărei alte entități vor fi sancționate în conformitate cu legile in vigoare. Societatea are dreptul de a șterge orice astfel de conținuturi identificate pe site. 

 

Răspundere și garanții 

Garanții

Fiind produse consumabile, Societatea nu este obligată să ofere garanție, totuși, își asumă garanția privind termenul de livrare resp. garanția purității.

Garantăm că produsele comercializate pe site-ul www.greenfamily.ro sunt produse originale. 

Garanția purității de 200%

Condițiile pentru acordarea garanției purității:

1. clientul a comandat și plătit produsul de pe site-ul www.greenfamily.ro și poate justifica acest lucru cu factura și chitanța.

2. produsul conține ingrediente din următoarele categorii: parabeni, săruri de aluminiu, derivați de petrol, coloranți artificiali, parfum artificial, fluorid, substanțe de origine animală, spumanți sintetici precum Sodium Lauryl Sulfate (SLS).

3. Sesizarea Societății se face în scris, în termen de 20 zile calendaristice de la data recepționării produsului.

Procedura de compensare:

1. Cumpărătorul trimite o sesizare în scris (prin email sau prin formularul de contact) către S.C. Green Living SRL cu privire la produsul achiziționat, precizând ingredientul suspect din lista INCI. Sesizarea va fi însoțită și de factura și chitanța cu care clientul a achiziționat produsul.

2. S.C. Green Living SRL verifică dacă ingredientul menționat face parte din următoarele categorii de substanțe: parabeni, săruri de aluminiu, derivați de petrol, coloranți artificiali, parfum artificial, fluorid, substanțe de origine animală, spumanți sintetici precum Sodium Lauryl Sulfate (SLS). În cazul în care se confirmă apartenența ingredientului într-unul din categoriile de mai sus, S.C. Green Living SRL va proceda la plătirea prețului dublu pe care l-a plătit clientul pentru produsul respectiv în contul clientului, urmărind pașii următori:

- S.C. Green Living SRL îl informează pe client în scris despre decizia luată și solicită de la client contul IBAN și banca în care se dorește primirea sumei precizate

- după primirea datelor necesare, S.C. Green Living SRL va vira suma în contul clientului, în termen de 14 zile de la data primirii numărului de cont.

- suma pe care clientul îl primește înapoi va fi exact dublul prețului cu care clientul a achiziționat produsul respectiv, chiar dacă între timp prețul acelui produs s-a modificat.

3. În cazul în care ingredientul nu face parte din nici o categorie de substanțe menționată mai sus, societatea informează clientul în scris despre acest fapt. În acest caz clientul nu beneficiază de Garanția Purității și i se vor returna banii plătiți pentru produs. 

4. Decizia finală cu privire la acordarea garanției purității o va lua S.C. Green Living SRL.

 

Declinarea responsabilității

În eventualitatea în care prețul produsului sau unele caracteristici ale acestuia, au fost greșit introduse în bazele noastre de date sau afisate greșit, iar livrarea nu s-a efectuat încă, societatea își alocă dreptul de a anula livrarea respectivului produs și de a anunța clientul în cel mai scurt timp despre eroarea apărută.

De asemenea, imaginile sunt prezentate pe site cu titlu de exemplu, iar produsele livrate pot diferi de imagini în orice mod, datorită modificării caracteristicilor, design-ului, fără o notificare prealabilă de către producători.

Valoarea maximă a obligațiilor Societății, față de orice client, în cazul nelivrării sau livrării necorespunzătoare, este valoarea sumelor încasate de Societate de la clientul respectiv. 

Limitarea răspunderii  

Conform legislaţiei în vigoare, Societatea nu poate fi făcută responsabilă pentru orice daune directe, indirecte, subsidiare sau de alt fel, inclusiv, dar nu limitat la pagube materiale, pierderi de utilizare, pierderi de afaceri, pierderi economice, pierderi de date sau pierderea de profituri, care decurg din sau în legatură cu utilizarea sau accesul, sau incapacitatea de a utiliza sau accesa site-ul www.greenfamily.ro sau conţinutul său.

Societatea va depune eforturi rezonabile pentru a se asigura că informaţiile şi materialele oferite pe acest website sunt corecte. Cu toate acestea, Societatea nu poate garanta acurateţea tuturor informaţiilor şi materialelor şi nu îşi asumă nicio responsabilitate sau răspundere pentru acurateţea, integritatea sau autenticitatea informaţiilor şi materialelor conţinute pe acest site.

Noi nu garantăm că funcţionarea acestui site va fi neîntreruptă sau fără erori, sau că acest website și e-mail-urile trimise sunt lipsite de viruşi sau alte componente care pot fi dăunătoare pentru echipament sau software.

Cei care accesează/vizitează site-ul pot face comentarii și orice alte comunicări; să transmită sugestii, idei, întrebări sau alte informații, atâta timp cât conținutul acestora nu este ilegal, obscen, amenințător, defaimator, nu tulbură în nici un fel viața privată a altor persoane, nu incalcă drepturile de proprietate intelectuală, nu conține viruși, texte vizând diverse campanii de promovare, scrisori în lanț, mail-uri în masă sau orice altă formă de spam.

În cazul trimiterii sau afișării unor materiale/documente, se consideră că utilizatorul conferă Societății neexclusiv, nelimitat, gratuit, irevocabil și retransmisibil de a folosi, reproduce, modifica, adapta, publica, traduce, crea opere derivate, precum și dreptul de a distribui, de a prezenta aceste conținuturi oriunde în lume, prin orice mijloc.

Utilizatorul garantează că are toate drepturile asupra conținutului pe care îl afișează sau transmite pe site, prin orice modalitate, astfel încât, prin folosirea acestui conținut, să nu cauzeze prejudicii nici unei persoane.

Litigii 

Orice litigiu apărut între Clienți și Societate va fi rezolvat prin cale amiabilă.

În cazul în care nu s-a reușit stingerea conflictului pe cale amiabilă, competența revine instanțelor de judecată române.

 

Informații generale cu privire la utilizarea în siguranță a Internetului 

Rețeaua socială și instrumente interactive 

Anumite facilităţi de pe site-ul nostru vă pot da ocazia de a interacţiona cu noi si cu alții. Acestea pot include blog-uri, panouri de mesaje, funcţionalitatea de transmitere a mesajelor, funcţionalitatea de chat şi crearea de profiluri comunitare. Când folosiţi aceste caracteristici, trebuie să ştiţi faptul că orice informaţii pe care le prezentaţi, inclusiv numele, locaţia şi adresa de e-mail, pot fi disponibile public pentru alţii.

Societatea nu este responsabilă pentru informaţiile pe care alegeţi să le prezentaţi prin intermediul acestor caracteristici interactive şi vă recomandăm insistent să NU dezvăluiţi informaţii cu caracter personal sensibile (cum ar fi informaţiile despre sănătate sau despre cardul de credit) prin intermediul acestor caracteristici. 

Link-uri către alte site-uri  

Pe site-ul www.greenfamily.ro există link-uri către alte site-uri care nu sunt sub controlul nostru. Societatea nu răspunde în niciun fel pentru informaţiile sau materialele puse la dispoziţie pe site-urile terţelor părţi. Vă recomandăm să citiţi termenii de utilizare şi declaraţiile de confidenţialitate ale tuturor site-urilor terţe înainte de a folosi astfel de site-uri sau de a trimite date personale sau orice alte informaţii pe sau prin intermediul acestor site-uri.

Link-uri de la alte site-uri către www.greenfamily.ro 

Inserarea de link-uri de la site-ul web al terţilor la www.greenfamily.ro necesită acordul prealabil scris al S.C. Green Living S.R.L. Dacă doriţi să aveţi link de pe alte site-uri către site-ul www.greenfamily.ro, vă rugăm să ne contactaţi prin telefon sau e-mail.

Politica de utilizare cookie-uri 

Această politică se referă la cookie-urile și pagina web operate de S.C. Green Living S.R.L.

1. Ce sunt Cookie-urile?
Cookie-ul este un fișier de mici dimensiuni, format din litere și numere, care va fi stocat pe computerul, terminalul mobil sau alte echipamente ale unui utilizator de pe care se accesează internetul. Cookie-ul este instalat prin solicitarea emisă de către un web-server unui browser (ex: Internet Explorer, Chrome. Firefox) și este complet pasiv (NU conține programe software, viruși sau spyware și nu poate accesa informațiile de pe hard driverul utilizatorului sau alte informații confidențiale).

2. La ce sunt folosite Cookie-urile?
Aceste fișiere fac posibilă recunoașterea terminalului utilizatorului și prezentarea conținutului într-un mod relevant, adaptat preferințelor utilizatorului. Cookie-urile asigură utilizatorilor o experiență placută de navigare

3. Ce Cookie-uri se folosesc?
Se folosesc două tipuri de Cookie-uri: per sesiune și fixe. Primele sunt fișiere temporare ce rămân în terminalul utilizatorului până la terminarea sesiunii sau închiderea aplicației (browser-ului web). Fisierele fixe rămân pe terminalul utilizatorului pe o perioadă în parametrii Cookie-ului sau până sunt șterse manual de utilizator.

4. Conțin Cookie-urile date personale?
Cookie-urile în sine nu solicită informatii cu caracter personal pentru a putea fi utilizate și, în cele mai multe cazuri, nu identifică personal utilizatorii de internet. Datele personale colectate prin utilizarea Cookie-urilor pot fi colectate doar pentru a facilita anumite funcționalități pentru utilizator.

5. Stergerea Cookie-urilor
In general, o aplicație folosită pentru accesarea paginilor web permite salvarea Cookie-urilor pe terminal în mod implicit. Aceste setări pot fi schimbate în asa fel încât administrarea automată a Cookie-urilor să fie blocată de browser-ul web sau utilizatorul să fie informat de fiecare dată când Cookie-uri sunt trimise către terminalul său. Informații detaliate despre posibilitățile și modurile de administrare a Cookie-urilor pot fi găsite în zona de setări a aplicației (browser-ului web). Limitarea folosirii Cookie-urilor poate afecta anumite funcționalități ale paginii web.

6. De ce sunt cookie-urile importante pentru Internet?
Cookie-urile reprezintă punctul central al funcționării eficiente a Internetului, ajutând la generarea unei experiențe de navigare prietenoase și adaptată preferințelor și intereselor fiecărui utilizator. Refuzarea sau dezactivarea cookie-urilor poate face unele site-uri imposibil de folosit.
Refuzarea sau dezactivarea cookie-urilor nu înseamnă că nu veți mai primi publicitate online, ci doar că aceasta nu va mai putea ține cont de preferințele și interesele dvs., evidențiate prin comportamentul de navigare.

E-mail-uri de phishing 

Scopul mesajelor e-mail de phishing (frauduloase) este furtul de identitate și/sau infectarea computerului dumneavoastră cu un virus. Aceste mesaje solicită date cu caracter personal, adesea solicitându-vă să faceți clic pe un link și directionându-vă către site-uri sau numere de telefon unde vă cer să furnizați date personale. Link-ul respectiv va incerca adesea să vă infecteze computerul cu un virus. După aceea, detaliile personale vor fi utilizate abuziv în scopuri ilegale. Dacă primiți vreodată un e-mail în care vi se solicită să furnizați date specifice cu caracter personal/ bancar prin intermediul unui link, nu răspundeți, nu faceți clic pe link și ștergeți imediat e-mailul respectiv.

În cazul în care primiți un astfel de e-mail din partea Greenfamily, vă rugăm întotdeauna să ne contactați telefonic 0771-587.998 sau prin e-mail la office@greenfamily.ro.

 

Pentru orice neclarități vă rugăm să ne contactați: office@greenfamily.ro