Contact 0771 587 998 - office@greenfamily.ro

Nu aveți nici un produs în coș.

Subtotal: 0,00 RON

Tablete ecologice pentru mașina de spălat vase - 25 x 25g - Sodasan

Mai Multe Vizualizări

Tablete ecologice pentru mașina de spălat vase - 25 x 25g - Sodasan

Aşteptăm cu interes părerea ta despre acest produs

Alternativa ecologică la produsele convenționale din comerț. Rezultate perfecte, vase fără urme de chimicale. Să obții o strălucire perfectă a vaselor nu poate fi mai ușor! În plus, tabletele nu conțin clor și fosfați.

36,90 RON

Detalii

Tabletele Sodasan pentru spălarea vaselor sunt primele de acest fel care nu conțin enzime, constituind alternativa ecologică la produsele convenționale din comerț. Rezultate perfecte, vase fără urme de chimicale. Să obții o strălucire perfectă a vaselor nu poate fi mai ușor! În plus, tabletele nu conțin clor și fosfați.

Tabletele Sodasan pentru spălarea vaselor sunt împachetate individual și ușor de folosit. Îndepărtează folia și adaugă tableta în deschizătura mașinii de spălat. Folosește doar o tabletă pentru un ciclu de spălare (în cazul vaselor foarte murdare, se pot utiliza două tablete). Disponibil în cutii de 25 tablete (625 g). Este alternativa ecologică la produsele convenționale existente pe piață. Ușor de folosit cu rezultate perfecte. 

Beneficii:

 • - curățare deosebit de eficientă
 • - potrivit tuturor tipurilor de mașini de spălat vase
 • - fără enzime, componente modificate genetic, fosfați
 • - fără miros
 • - fără substanțe care eliberează clor

Compoziție: 30-50% citrați, silicat, 15-30% soda, 10-15% percarbonat de natriu, 5-10% poliaspartați, 2-5% tenside din zahăr.

Sfaturi pentru spălarea vaselor în mod ecologic: 

 • - pornește mașina de spălat vase doar dacă este plină
 • - utilizează programul cu cel mai mic consum de energie și apă
 • - respectă cantitatea de detergent recomandată

Notă importantă:

 • - Compartimentele cu SARE regenerantă şi CLĂTIRE trebuie menţinute mereu pline. 
 • - nu este recomandată folosirea tabletelor pentru cristal, porțelan pictat manual și argintărie
 • - dacă mașina de spălat vase prezintă calcifiere, puteți folosi dedurizantul nostru Sodasan

 

Originea și proprietățile ingredientelor: Principalele ingrediente active ale Tabletelor Sodasan pentru spălarea vaselor sunt citrații, silicații și soda.

Silicații sunt obținuți ametescând nisip cu carbonat de sodiu, și datorită alcalinității lor sunt capabili de a transforma grăsimea de pe vase prin saponificare, făcând-o solubilă în apă. Resturile alimentare lipite sunt înmuiate și desprinse de acești silicați.

Carbonatul fabricat din sare obișnuită și oxid de calciu, dispersează grăsimea în picături fine, astfel sprijinind puterea de degresare a silicaților.

Adăugarea de cantități mici de reactanți din zahăr cauzează o reducere în tensiunea de suprafață a apei, pentru ca murdăria să fie mai ușor umezită de apă. Reactanții din zahăr sunt fabricați din ulei de cocos și amidon vegetal sau zahăr rezidual din melasă.

În timpul ciclului de spălare, percarbonatul se dezintegrează în apă, în carbonat de natriu și oxigen. Oxigenul eliberat servește la îndepărtarea reziduurilor de cafea sau ceai de pe pahare și căni. Percarbonatul de sodiu este un compus creat din absorbția peroxidului de hidrogen de către carbonatul de sodiu. Citratul, obținut din fermentarea produselor care conțin zahăr, ex. melasa, este adăugat la lichidul din mașina de spălat pentru a forma componente cu oxidul de calciu din apa de spălat și pentru a proteja mașina de depuneri.

Datorită faptului că, în ciuda agenților de schimb de ioni încorporați (aparate pentru dedurizarea apei), multe mașini de spălat încă injectează apa cu prea mult oxid de calciu, citratul este intensificat de puterea de legare a oxidului de calciu de către acidul poliasparaginic. Acidul poliasparaginic, o proteină, apare în natură, de ex. în cochiliile midiilor și a melcilor, unde reglementează creșterea cochiliei. Poliasparagina este complet biodegradabilă.

Biodegradabilitate

- Silicații și percarbonatul sunt substanțe minerale care nu e nevoie să fie mai departe degradate în natură.

- Citrații, substanțe care se găsește în plante, animale și oameni, sunt degradate complet de microorganisme naturale în 2-3 zile.

- Percarbonatul se dezintegrează în timpul procesului de spălare și înalbire în carbonat de natriu, apă și oxigen și, prin urmare, părăsește mașina de spălat într-o stare care nu mai necesită o degradare ulterioară.

- Poliasparagina este degradată complet în natură în apă, dioxid de carbon și săruri nitrogene.

- În procesul de fabricație al tensidelor, constituenții sunt luați din materii prime bazate pe plante: amidon, zahăr și grăsime; totuși îsi păstrează complet structura naturală. Prin urmare, este relativ ușor pentru microorganisme să descompună complet acești reactanți.


Întrebări si raspunsuri

1. Ce se întâmplă dacă am o reacție alergică de la un detergent sau altă soluție?

Înceteză imediat folosirea produsului! Înștiințează-ne prin email sau telefonic despre problemă și ne trimiți produsul înapoi. Vom lua imediat măsuri pentru a clarifica și corecta situația.

2. Sunt produsele hipoalergenice? Produsele noastre conțin în proporție covârșitoare materii prime care prin natura lor sun hipoalergene. Totuși, se poate întâmpla ca la o folosire neconformă cu instrucțiunile date de producător, sau într-o concentrație prea mare, sau la o utilizare mult mai des decât necesar, să apară intoleranțe minime, și cu efect pe termen scurt. În orice caz, clătește abundent zona afectată. În caz de ingerare, apelează la medic!

3. Se pot folosi aceste produse de către femei gravide? Produsele nu sunt create special pentru femei gravide, dar sunt produse blânde, destinate utilizării în cotidian. Conform unor cercetări, femeile însărcinate trebuie să evite anumite uleiuri esențiale chiar dacă acestea sunt pur naturale. Pentru o mai mare siguranță, recomandăm deci versiunile fără parfum.

 

Certificări: 

Produsul este certificat în conformitate cu directivele  ECOCERT cu privire la detergenți, precum și în conformitate cu directivele the Vegan Society. Mai multe informații despre certificări se pot găsi aici: 

Certificare VeganCertificare Ecocert


 

Atenționări: Se păstrează departe de accesul copiilor. Risc de rănire ale ochilor. Evitaţi contactul cu ochii şi pielea. În eventualitatea contactului cu ochii, clătiţi imediat cu apă din abundenţă şi consultaţi-vă doctorul. Dacă este înghiţit, cereţi imediat sfatul medicului şi arătaţi ambalajul sau eticheta. Se păstrează sigilat într-un loc uscat.


Fabricat în Germania

30-50% citrati, silicat, 15-30% soda, 10-15% percarbonat de natriu, 5-10% poliaspartati, 2-5% tenside din zahar

Informații Suplimentare

Producător Sodasan
Prezentare 625 g
Parfum Indisponibil
Detergent pentru vase
Efect Nu
Certificare Ecocert, Vegan

Recenzii Client

Scrie-ți părerea

Experiența cu produsul: Tablete ecologice pentru mașina de spălat vase - 25 x 25g - Sodasan