Contact 0771 587 998 - office@greenfamily.ro

Nu aveți nici un produs în coș.

Subtotal: 0,00 RON

Soluție bio concentrată împotriva petelor și mirosurilor - 250 ml - Sodasan

Mai Multe Vizualizări

Soluție bio concentrată împotriva petelor și mirosurilor - 250 ml - Sodasan

Aşteptăm cu interes părerea ta despre acest produs

Soluția ecologică specială pentru curățat multisuprafețe, îndepărtează petele de ulei și grăsimi, machiaj, stilouri, cariocă, gumă de mestecat, grăsimi, rășini, reziduuri adezive din textile, tapițerie, covoare. În formă diluată, se poate utiliza și ca soluție universală pentru curățenie.

31,99 RON

Detalii

Soluția ecologică specială pentru curățat multisuprafețe, îndepărtează petele de ulei și grăsimi, machiaj, stilouri, cariocă, gumă de mestecat, grăsimi, rășini, reziduuri adezive din textile, tapițerie, covoare. În formă diluată, se poate utiliza și ca soluție universală pentru curățenie.
Nu se folosește în cazul petelor de sânge!

Avantaje:
Redă curățenia dorită, cu eficacitate excelentă de a îndepărta murdăria, conținut de agenți activi de suprafață vegetal pur, fără coloranți sintetici sau conservanți.

Recomandări de utilizare:

Posibilitățile de aplicare sunt versatile și pentru suprafețe mari. Poate fi utilizat oriunde în casă, însa se recomandă întotdeauna verificarea compatibilității materialului și rezistența culorii de textile.

Avantaje de mediu:
Produsul este realizat din extracte de uleiuri esențiale, iar producerea lui este realizată în condiții de CO2 neutru, folosind energie electrică doar de la Greenpeace energy (cel mai mare furnizor național independent de energie electrică din Germania, ce urmărește asigurarea energiei doar din resurse ecologice, fără cărbune și energie nucleară). 

 
Recomandări dozare:

Aplicare concentrat: se aplică produsul direct pe pată sau murdărie, se lasă scurt timp, apoi, se șterge sau clătește cu multă apă.
 
Utilizare în formă diluată: 5-20 ml în 5l de apă. Cu această soluție se pot spălat toate suprafețele din casă
 
 
Ingrediente: citrus sinensis extract, potassium soapalcohol denat, aqua, parfum, d-glucopyranosealkylpolyglucoside, limonene, citral, geraniol, linalool, citronellol, CI 75815.
 

Certificări: 

Produsul este certificat în conformitate cu directivele  ECOCERT cu privire la detergenți, precum și în conformitate cu directivele the Vegan Society. Mai multe informații despre certificări se pot găsi aici: 

Certificare VeganCertificare Ecocert

Atenţionări speciale:
A nu se ingera!
În cazul contactului cu ochii, clătiţi abundent cu apă. În cazul în care faţa rămâne iritată, adresaţi-vă medicului arătînd eticheta produsului!
Nu lăsaţi produsul la îndemâna copiilor! 

 

Întrebări si răspunsuri

1. Ce se întâmplă dacă am o reacție alergică de la un detergent sau altă soluție?

Înceteză imediat folosirea produsului! Înștiințează-ne prin email sau telefonic despre problemă și ne trimiți produsul înapoi. Vom lua imediat măsuri pentru a clarifica și corecta situația.

2. Sunt produsele hipoalergenice? Produsele noastre conțin în proporție covârșitoare materii prime care prin natura lor sun hipoalergene. Totuși, se poate întâmpla ca la o folosire neconformă cu instrucțiunile date de producător, sau într-o concentrație prea mare, sau la o utilizare mult mai des decât necesar, să apară intoleranțe minime, și cu efect pe termen scurt. În orice caz, clătește abundent zona afectată. În caz de ingerare, apelează la medic!

3. Se pot folosi aceste produse de către femei gravide? Produsele nu sunt create special pentru femei gravide, dar sunt produse blânde, destinate utilizării în cotidian. Conform unor cercetări, femeile însărcinate trebuie să evite anumite uleiuri esențiale chiar dacă acestea sunt pur naturale. Pentru o mai mare siguranță, recomandăm deci versiunile fără parfum.

citrus sinensis extract, potassium soapalcohol denat, aqua, parfum, d-glucopyranosealkylpolyglucoside, limonene, citral, geraniol, linalool, citronellol, CI 75815.

Informații Suplimentare

Producător Sodasan
Prezentare 250 ml
Parfum Indisponibil
Detergent pentru mobilă, rufe
Efect scos pete
Certificare Ecocert, Ecogarantie, Vegan

Recenzii Client

Scrie-ți părerea

Experiența cu produsul: Soluție bio concentrată împotriva petelor și mirosurilor - 250 ml - Sodasan