Contact 0771 587 998 - office@greenfamily.ro

Nu aveți nici un produs în coș.

Subtotal: 0,00 RON

Soluție ecologică de curățat toaleta - 750 ml - Sodasan

Mai Multe Vizualizări

Soluție ecologică de curățat toaleta - Sodasan

Aşteptăm cu interes părerea ta despre acest produs

Soluția ecologică pentru curățarea toaletei funcționează eficient împotriva celor mai dure pete. Curăță și dezinfectează vasul de toaletă, precum și toate suprafețele din porțelan.

21,90 RON

* Câmpuri obligatorii

21,90 RON

Detalii

Eficiența în curăţare a Soluției ecologice de curățat toaleta Sodasan se datorează acidului citric, o substanţă rapid şi complet degradabilă. Datorită pH-ului scăzut, acidul citric este capabil să dizolve total depunerile din toaletă. Guma de xantan este un agent care ajută soluţia să adere la suprafaţa ce urmează a fi curăţată. 

Beneficii:

• non-toxic / non-poluant
• sigur pentru tine și mediu

Proprietăți:

  • - non-poluant, 100% biodegradabil, non-toxic, natural
  • - surfectanți pe bază de plante care nu dăunează elementelor curățate, corpului tău sau mediului
  • - nu zgârie, pătează sau dăunează suprafețelor
  • - lipsit de miros neplăcut dur, fum, vapori
  • - clătirea suprafețelor se face ușor, nu lasă reziduuri
  • - liber de hidroxid de sodiu, fosfor, fosfați, acizi minerali, HCI, argile dăunătoare, enzime, clor, DEA și ingrediente de petrol
  • - elimină mucegaiul și rugina
  • - ușor de reciclat # 2HDPE recipient
  • - cantitate: 750 ml
  • - certificat ECOCert și The Vegan Society

Compozitie: apă, acid citric, surfactanţi anionici, surfactanţi din zaharuri, gumă xantan, uleiuri esenţiale (conţine limonene, geranial, neral, geraniol, linalool).

Mod de întrebuințare: aplică pe vasul de toaletă, lasă să acţioneze 10 minute, apoi freacă cu peria şi clătiţi cu apă. Pentru murdărie intensă, lasă să acţioneze peste noapte, clătește în ziua următoare. Dacă este necesar, repetă procedura!
Pentru depuneri de mangan şi fier, recomandăm folosirea prafului sau a cremei abrazive din oferta noastră.

Valoare pH: 2.0-2.5

Produsul se agită uşor înaintea folosirii.

Atenţionări speciale:
A nu se ingera!
În cazul contactului cu ochii, clătiţi abundent cu apă. În cazul în care faţa rămâne iritată, adresaţi-vă medicului arătînd eticheta produsului!
Nu lăsaţi produsul la îndemâna copiilor!


Certificări: 

Produsul este certificat în conformitate cu directivele  ECOCERT cu privire la detergenți, precum și în conformitate cu directivele the Vegan Society. Mai multe informații despre certificări se pot găsi aici: 

Certificare VeganCertificare Ecocert

 

Întrebări si răspunsuri

1. Ce se întâmplă dacă am o reacție alergică de la un detergent sau altă soluție?

Înceteză imediat folosirea produsului! Înștiințează-ne prin email sau telefonic despre problemă și ne trimiți produsul înapoi. Vom lua imediat măsuri pentru a clarifica și corecta situația.

2. Sunt produsele hipoalergenice? Produsele noastre conțin în proporție covârșitoare materii prime care prin natura lor sun hipoalergene. Totuși, se poate întâmpla ca la o folosire neconformă cu instrucțiunile date de producător, sau într-o concentrație prea mare, sau la o utilizare mult mai des decât necesar, să apară intoleranțe minime, și cu efect pe termen scurt. În orice caz, clătește abundent zona afectată. În caz de ingerare, apelează la medic!

3. Se pot folosi aceste produse de către femei gravide? Produsele nu sunt create special pentru femei gravide, dar sunt produse blânde, destinate utilizării în cotidian. Conform unor cercetări, femeile însărcinate trebuie să evite anumite uleiuri esențiale chiar dacă acestea sunt pur naturale. Pentru o mai mare siguranță, recomandăm deci versiunile fără parfum.


aqua, citric acid, trisodium citrate, alkylpolyglucoside, d-glucopyranose, sodium lauryl sulfate, polysaccharide, parfum*, limonene, linalool, geraniol, citral

Informații Suplimentare

Producător Sodasan
Parfum Indisponibil
Detergent pentru toaletă
Efect dezinfecție
Certificare Ecocert, Vegan

Recenzii Client

Scrie-ți părerea

Experiența cu produsul: Soluție ecologică de curățat toaleta - Sodasan