Contact 0771 587 998 - office@greenfamily.ro

Nu aveți nici un produs în coș.

Subtotal: 0,00 RON

Soluție ecologică pentru clătire vase - 500ml - Sodasan

Mai Multe Vizualizări

Soluție ecologică pentru clătire vase - 500ml - Sodasan

Aşteptăm cu interes părerea ta despre acest produs

Soluția de clătire vase de la Sodasan, deoarece reduce tensiunea superficială, facilitează scurgerea mai bună a apei de pe vase. Astfel, vasele se vor usca fără pete și vor străluci.

24,90 RON

Detalii

Soluția de clătire vase de la Sodasan, deoarece reduce tensiunea superficială, facilitează scurgerea mai bună a apei de pe vase. Astfel, vasele se vor usca fără pete și vor străluci.

Beneficiile soluției de clătire vase Sodasan:

  • - pentru vasele uscate şi strălucitoare
  • - fără parfum
  • - potrivit pentru toate maşinile de spălat vase standard
  • - facilitează scrugerea apei de pe vase
  • - ajută la eliminarea urmelor din timpul uscării

Dozaj / Cantitate recomandată:
Adaugă soluţia de clătire vase în compartimentul pentru clătire al maşinii de spălat vase. Acest compartiment ar trebui păstrat mereu plin. Soluția de clătire va fi introdus automat în ultimul ciclu de clătire.

Dacă se formează pe vase o peliculă, înseamnă că s-a adăugat prea multă soluţie de clătire.
Dacă rămân pe vase pete albe izolate, atunci dozajul soluţiei ar trebui mărit.

 

Particularităţi:

Potrivită pentru toate tipurile de maşini de spălat standard, în combinaţie cu detergentul pentru vase sau tabletele pentru mașina de spălat vase şi sarea de regenerare.
Valoare pH: 2.0 - 2.5

 

Originea și proprietățile ingredientelor: Toate componentele soluției de clătire vase sunt de origine vegetală și se biodegradează rapid și complet. Alcoolul se dezintegrează în dioxid de carbon și apă. 

În procesul de fabricație al tensidelor, constituenții sunt luați din materii prime bazate pe plante: amidon, zahăr și grăsime; totuși îsi păstrează complet structura naturală. Prin urmare, este relativ ușor pentru microorganisme să descompună complet acești reactanți. Acidul citric este o componentă naturală a tuturor organismelor. Ambele substanțe se dezintegrează complet în dioxid de carbon și apă, și sunt considerate ca fiind ușor biodegradabile.

 

Întrebări și răspunsuri

1. Ce se întâmplă dacă am o reacție alergică de la un detergent sau altă soluție?

Înceteză imediat folosirea produsului! Înștiințează-ne prin email sau telefonic despre problemă și ne trimiți produsul înapoi. Vom lua imediat măsuri pentru a clarifica și corecta situația.

2. Sunt produsele hipoalergenice? Produsele noastre conțin în proporție covârșitoare materii prime care prin natura lor sun hipoalergene. Totuși, se poate întâmpla ca la o folosire neconformă cu instrucțiunile date de producător, sau într-o concentrație prea mare, sau la o utilizare mult mai des decât necesar, să apară intoleranțe minime, și cu efect pe termen scurt. În orice caz, clătește abundent zona afectată. În caz de ingerare, apelează la medic!

3. Se pot folosi aceste produse de către femei gravide? Produsele nu sunt create special pentru femei gravide, dar sunt produse blânde, destinate utilizării în cotidian. Conform unor cercetări, femeile însărcinate trebuie să evite anumite uleiuri esențiale chiar dacă acestea sunt pur naturale. Pentru o mai mare siguranță, recomandăm deci versiunile fără parfum.

 

Certificări: 

Produsul este certificat în conformitate cu directivele  ECOCERT cu privire la detergenți, precum și în conformitate cu directivele Ecogarantie și the Vegan Society. Mai multe informații despre certificări se pot găsi aici: 

Certificare VeganCertificare EcocertCertificare Ecogarantie


 

Atenționări: Se păstrează departe de accesul copiilor. Risc de rănire ale ochilor. Evitaţi contactul cu ochii şi pielea. În eventualitatea contactului cu ochii, clătiţi imediat cu apă din abundenţă şi consultaţi-vă doctorul. Dacă este înghiţit, cereţi imediat sfatul medicului şi arătaţi ambalajul sau eticheta. Se păstrează sigilat într-un loc uscat.


Fabricat în Germania

aqua citric acid alcohol denat. citrate alkylpolyglucoside d-glucopyranose

Informații Suplimentare

Producător Sodasan
Prezentare 500 ml
Parfum Indisponibil
Detergent pentru vase
Efect clătire
Certificare Ecocert, Ecogarantie, Vegan

Recenzii Client

Scrie-ți părerea

Experiența cu produsul: Soluție ecologică pentru clătire vase - 500ml - Sodasan