Contact 0771 587 998 - office@greenfamily.ro

Nu aveți nici un produs în coș.

Subtotal: 0,00 RON

Săpun natural cu ingrediente bio - Verde! - Azaria - 100g

Mai Multe Vizualizări

Săpun natural cu ingrediente bio - Verde! - Azaria - 100g

Aşteptăm cu interes părerea ta despre acest produs

Verde” este un săpun plin de vitamine și săruri minerale datorită conținutului ridicat de gel de aloe vera, sucului de castravete și argilei.


Săpunul îți va lăsa pielea moale și catifelată, uleiurile esențiale fresh te vor înviora și aduce o stare de bună dispoziție.

15,99 RON

Detalii

Săpunul natural cu ingrediente bio „Verde” de la Azaria este recomandat în special pentru tenurile mature, obosite, dar și pentru tenul sensibil, iritat și cu diferite probleme de genul eczemelor, dermatitelor și psoriazisului.

Gelul de aloe are proprietăţi antiinflamatorii, detoxifiante şi de stimulare a colagenului, fiind ideal în tratamentele cosmetice de întreţinere a pielii, iar despre castravete se știe ce calități minunate are în tratamentele cosmetice.

Argila este și ea plină de minerale și are un rol de detoxifiere.

Culoarea de verde intens este una naturală, dată de sucul de castravete și de la argilă verde. Apa a fost înlocuită în acest săpun în proporție de 100% cu gelul de aloe și sucul de la castraveți.

Poate fi folosit atât pentru corp, cât și pentru față.

Toate săpunurile Azaria conțin glicerină vegetală, un ingredient extrem de emolient și hidratant care se formează natural în urma procesului de saponificare. Săpunurile clasice de pe rafturile magazinelor sunt mai degrabă niște detergenți, duri cu pielea și care provoacă o serie de iritații pe termen lung, deoarece se extrage la final glicerina din ele și se folosește în alte scopuri.

Ce NU conține acest săpun?

Săpunurile Azaria sunt lipsite de compuși chimici, nu este folosit nici uleiul de palmier, chiar dacă este un ingredient ieftin, pentru a proteja natura (cultivarea uleiului de palmier este un dezatru ecologic). Nu sunt testate pe animale și sunt eco-friendly, fiind compuse 100% din ingrediente naturale.

Nu conține derivați din petrol, parfumuri sintetice, coloranți sintetici, spumanți sintetici, conservanți sintetici - acele substanțe din care se fabrică săpunurile obișnuite din comerț. Conține plante adevărate - deci nu are nevoie de substanțe toxice care să imite aceste arome și culori - cum este cazul multor produse cosmetice de pe rafturile magazinelor.


Ingrediente: unt de cacaco bio, unt de cocos, unt de shea nerafinat, ulei de ricin, ulei de măsline, ulei de migdale dulci, suc de castravete, suc de aloe vera, pudră de argilă, ulei esențial de mentă.

unt de cacaco bio, unt de cocos, unt de shea nerafinat, ulei de ricin, ulei de măsline, ulei de migdale dulci, suc de castravete, suc de aloe vera, pudră de argilă, ulei esențial de mentă

Informații Suplimentare

Tipul de ten Nu
Efect Calmare, Catifelare, Curățare, Îngrijire, Producere colagen, Regenerare, Vindecare
Recomandat și pentru Alergici, Bărbați
Producător Azaria
Prezentare 100 g

Recenzii Client

Scrie-ți părerea

Experiența cu produsul: Săpun natural cu ingrediente bio - Verde! - Azaria - 100g