Contact 0771 587 998 - office@greenfamily.ro

Nu aveți nici un produs în coș.

Subtotal: 0,00 RON

Săpun natural cu ingrediente bio - Aroma fructelor - Azaria - 100g

Mai Multe Vizualizări

Săpun natural cu ingrediente bio - Aroma fructelor - Azaria - 100g

Aşteptăm cu interes părerea ta despre acest produs

Vitamine, multe vitamine și antioxidanți - așa am caracteriza acest săpun la care apa a fost înlocuită cu sucul de fructe de portocale, lămâie și s-a adăugat piure de banane pentru un plus de hidratare care are și beneficii pentru pielea matură și uscată.


Are rolul de a stimula regenerarea celulară și de a încetini procesul de îmbătrânire a pielii.15,99 RON

Detalii

Mirosul Săpunului natural „Aroma fructelor” de la Azaria este unul discret, citric, fructat și folosirea lui va fi o încântare pentru piele și simturi. Mirosul de lămâie și cel de portocale amplifică tonusul mental și psihic, te eliberează de stres și elimină oboseala.

Să menționăm și celelalte ingrediente delicioase din compoziția acestui săpun, precum untul de cacao bio, untul de cocos bio, untul de shea nerafinat, uleiul de migdale dulci bio, uleiul de ricin și uleiul de măsline - cu ajutorul cărora obținem un săpun bogat și hidratant pentru pielea noastră, cu efect anti-age și de aromaterapie.

Poate fi folosit atât pentru corp, cât și pentru față.

Toate săpunurile Azaria conțin glicerină vegetală, un ingredient extrem de emolient și hidratant care se formează natural în urma procesului de saponificare. Săpunurile clasice de pe rafturile magazinelor sunt mai degrabă niște detergenți, duri cu pielea și care provoacă o serie de iritații pe termen lung, deoarece se extrage la final glicerina din ele și se folosește în alte scopuri.

 

 

Ce NU conține acest săpun?

Săpunurile Azaria sunt lipsite de compuși chimici, nu este folosit nici uleiul de palmier, chiar dacă este un ingredient ieftin, pentru a proteja natura (cultivarea uleiului de palmier este un dezatru ecologic). Nu sunt testate pe animale și sunt eco-friendly, fiind compuse 100% din ingrediente naturale.

Nu conține derivați din petrol, parfumuri sintetice, coloranți sintetici, spumanți sintetici, conservanți sintetici - acele substanțe din care se fabrică săpunurile obișnuite din comerț. Conține fructe adevărate - deci nu are nevoie de substanțe toxice care să imite aceste arome - cum este cazul multor produse cosmetice de pe rafturile magazinelor.


Ingrediente: suc de lămâie, portocale, piure de banane, unt de cacao bio, unt de cocos bio, unt de shea nerafinat, ulei de migdale dulci, ulei de măsline, ulei de ricin, ulei esențial de lămâie, portocale și aromă naturală de mango.

suc de lămâie, portocale, piure de banane, unt de cacao bio, unt de cocos bio, unt de shea nerafinat, ulei de migdale dulci, ulei de măsline, ulei de ricin, ulei esențial de lămâie, portocale și aromă naturală de mango.

Informații Suplimentare

Tipul de ten Nu
Efect Anti-age, Aromaterapie, Hidratare, Hrănire, Revitalizare
Recomandat și pentru Nu
Producător Azaria
Prezentare 100 g

Recenzii Client

Scrie-ți părerea

Experiența cu produsul: Săpun natural cu ingrediente bio - Aroma fructelor - Azaria - 100g