Contact 0771 587 998 - office@greenfamily.ro

Nu aveți nici un produs în coș.

Subtotal: 0,00 RON

Șampon solid natural pentru păr gras - Azaria - 100g

Mai Multe Vizualizări

Șampon solid natural pentru păr gras - Azaria - 100g

Aşteptăm cu interes părerea ta despre acest produs

Dacă ai părul gras, acest șampon te va ajuta să scapi de această problemă într-un timp relativ scurt, deoarece Azaria a ales cele mai bune și indicate uleiuri vegetale, plante și alte ingrediente, cum am fi gelul de aloe vera, sucul de lămâie și argila verde.

21,00 RON

Detalii

Uleiul de jojoba și cel de struguri sunt renumite pentru tratarea părului gras. Aceste uleiuri îl vor hrăni, fortifica și îi vor reda strălucirea pierdută. În același timp, au rolul de a-l lăsa neted și ușor de pieptănat, fără a se încâlci.

Extractul uleios de brusture, coada calului, rozmarin și cojile de lămâie au rolul de a regla secreția de sebum și de a preveni îngrășarea rapidă a părului.

Gelul de aloe vera, argila și sucul de lămâie îl va curăța în profunzime, îl va revitaliza și oferi strălucire.

Toate ingredientele din acest șampon au rolul de a îndepărta excesul de sebum și de a-i reda echilibrul natural. Părul se limpezește bine după ce a fost spălat și se mai poate adăuga într-o cantitate de apă zeama de la o jumătate de lămâie, oțet de mere sau o infuzie din una sau mai multe plante (brusture, rozmarin, ceai verde).

Apa din acest șampon solid a fost înlocuită cu suc proaspăt de lămâie și gel de aloe vera.

Ingrediente: unt de cacao; unt de cocos; ulei de jojoba; extract uleios obținut din ulei de struguri cu rozmarin, coada calului, brusture și coji de lămâie; ulei de măsline; ulei de ricin; suc de lămâie; aloe vera gel; argilă verde; ulei esențial de lămâie, lemongrass și lavandă. 

unt de cacao; unt de cocos; ulei de jojoba; extract uleios obținut din ulei de struguri cu rozmarin, coada calului, brusture și coji de lămâie; ulei de măsline; ulei de ricin; suc de lămâie; aloe vera gel; argilă verde; ulei esențial de lămâie, lemongrass și lavandă.

Informații Suplimentare

Tipul de ten Nu
Efect Curățare, Regenerare, Reglare sebum
Recomandat și pentru Bărbați
Producător Azaria
Prezentare 100 g

Recenzii Client

Scrie-ți părerea

Experiența cu produsul: Șampon solid natural pentru păr gras - Azaria - 100g