Contact 0771 587 998 - office@greenfamily.ro

Nu aveți nici un produs în coș.

Subtotal: 0,00 RON

Șampon solid natural antimătreață și împotriva căderii părului - Azaria - 100g

Mai Multe Vizualizări

Șampon solid natural antimătreață și împotriva căderii părului - Azaria - 100g

Aşteptăm cu interes părerea ta despre acest produs

Îl iubesc și îl ador deoarece are o grijă atât de mare cu părul meu pe care îl face mai rezistent, mai strălucitor, nu îl lasă să se îngrașe repede, și căderea părului nu mai este o problemă. Eu nu am avut mătreață, dar persoanele care l-au testat s-au bucurat, deoarece au scăpat de fulgișorii albi din păr după aproximativ trei utilizări.” mărturisește Oana, magiciana Azaria

21,00 RON

Detalii

„L-am botezat “Magic soap”, deoarece a făcut, asemenea unui adevărat magician, numai minuni din părul meu, de care sunt acum atât de mândră.” - continuă Oana.

Șamponul solid antimătreață și împotriva căderii părului de la Azaria are în compoziție uleiurile vegetale și esențiale și plantele cele mai bune pentru tratarea scalpului cu diferite probleme, dar și pentru întreținerea și păstrarea sănătății lui.

Uleiul de neem este un ulei extrem de eficient pentru persoanele care au probleme cu mătreața, căderea părului. Dacă ai asemenea probleme, îți recomandăm să folosești Uleiul tratament pentru păr Azaria, iar apoi să-ți speli părul cu acest săpun. Efecte garantate!

Decoctul concentrat din ceai de brusture, pelin și urzică și uleiul de ricin și neem adăugat într-o cantitate mare sunt perfecte pentru mătreață, pielea grasă a capului, căderea și despicarea firului de păr și, nu în ultimul rând, oferă vitalitate părului care va arăta mai bine și va fi mult mai sănătos.

Uleiurile esențiale de ienupăr, salvie și rozmarin au un efect revigorant, tonic și stimulează circulația sângelui.

Ingrediente: Ulei de neem bio, ulei de ricin, ulei de măsline, ulei din sâmburi de struguri, unt de cocos bio, decoct concentrat de brusture, pelin, urzică și ulei esențial de rozmarin, salvie și ienupăr. 

Ulei de neem bio, ulei de ricin, ulei de măsline, ulei din sâmburi de struguri, unt de cocos bio, decoct concentrat de brusture, pelin, urzică și ulei esențial de rozmarin, salvie și ienupăr

Informații Suplimentare

Tipul de ten Nu
Efect Curățare, Fortifiere, Hrănire, Îngrijire, Regenerare, Revitalizare, Tonifiere
Recomandat și pentru Bărbați
Producător Azaria
Prezentare 100 g

Recenzii Client

Scrie-ți părerea

Experiența cu produsul: Șampon solid natural antimătreață și împotriva căderii părului - Azaria - 100g