Contact 0771 587 998 - office@greenfamily.ro

Nu aveți nici un produs în coș.

Subtotal: 0,00 RON

Detergent praf ecologic compact pt. rufe albe și colorate - 1,2 kg - Sodasan

Mai Multe Vizualizări

Detergent praf ecologic compact pt. rufe albe și colorate - Sodasan

Aşteptăm cu interes părerea ta despre acest produs

Detergentul universal pentru toate materialele exceptând lâna și mătasea. Nu conține înălbitori optici sau enzime.  


Potrivit atât pentru spălare manuală, cât și pentru mașina automată, pt. temperaturi între 40 - 95ºC. Culorile rămân strălucitoare mai mult timp, iar fibrele sunt protejate

50,99 RON

* Câmpuri obligatorii

50,99 RON

Detalii

Detergentul universal pentru toate materialele exceptând lâna și mătasea. Nu conține înălbitori optici sau enzime.  

Potrivit atât pentru spălare manuală, cât și pentru mașina automată, pt. temperaturi între 40 - 95ºC. Culorile rămân strălucitoare mai mult timp, iar fibrele sunt protejate. 

Beneficiile:

  • - fabricat din săpunuri obținute din uleiuri vegetale bio de cea mai bună calitate
  • - parfumat natural, doar cu uleiuri esențiale
  • - testat dermatologic
  • - fără enzime, fără coloranți sau conservanți
  • - fără înălbitori optici

 

Compoziție: 50% săpun din plante*, 10-30% soda, 10-30% silicați, 5-10% acid poliaspargic, 2-5% citrați, 1-2% uleiuri esențiale din plante*. *=certificate organic/ culturi sălbatice. 

Disponibil în două gramaje:

  • cutie 1.2kg, ambalaj 
  • sac de 5 kg

 

Dozaj:

  grad de murdărie
  ușor normal puternic
duritatea apei      
1-moale 50 ml 65 ml 80 ml
2-medie 55 ml 70 ml 90 ml
3-dură 65 ml 75 ml 95 ml
4-foarte dură 65 ml 75 ml 95 ml +1lingură Dedurizant SODASAN

Cantitățile de dozare se referă la a mașini de spălat cu o capacitate de 4-5 kg de rufe și la duritatea medie a apei.


Economicos:

Un pachet de Detergent praf compact pt. rufe albe și color Sodasan ajunge pentru 25 de ture de spălare, la o duritate medie a apei și la rufe cu murdărie normală. Cu 1 kg de Detergent praf compact Sodasan pot fi spălate cca. 90 kg de rufe.

Recomandări:

Pentru pete dificile sau un efect sporit de înălbire, se poate folosi împreună cu înălbitorul Sodasan. (linkurile se deschid în ferestre diferite)

Vrei să economisești detergent și să speli într-un mod și mai ecologic? Folosește dedurizantului de la Sodasan la apa cu duritate medie sau dură, și poți reduce cantitatea de detergent la valoarea minimă, cea utilizată pentru apa moale.

 

Beneficii ecologice: Produsul este fabricat printr-o procedură specială numită saponificare la temperatură scăzută. Producția detergentului este CO2-neutră. Energia utilizată în cadrul procesului de producţie provine exclusiv din energie Greenpeace, fapt ce permite să se lucreze 100% fără energie nucleară.

Biodegradibilitate:

Toate substanțele de spălare sunt pe bază vegetală și se biodegradează rapid și complet. Deoarece săpunurile se descompun în apa uzată imediat, sunt considerate ca fiind imediat degradate (degradare primară). Degradarea completă în dioxid de carbon și apă (degradare secundară) se realizează în câteva ore.

Certificări: 

Produsul este certificat în conformitate cu directivele  ECOCERT cu privire la detergenți, precum și în conformitate cu directivele Ecogarantie și the Vegan Society. Mai multe informații despre certificări se pot găsi aici: 

Certificare VeganCertificare EcocertCertificare Ecogarantie

Atenție: a nu se lăsa la îndemâna copiilor. În cazul în care detergentul este înghițit, apelați medicul. Dacă intră detergent în contact cu ochii, clătiți cu multă apă câteva minute. Dacă detergentul intră în contact cu pielea, spălați bine cu apă și săpun.

Fabricat în Germania


Întrebări și răspunsuri

1. Ce se întâmplă dacă am o reacție alergică de la un detergent sau altă soluție?

Înceteză imediat folosirea produsului! Înștiințează-ne prin email sau telefonic despre problemă și ne trimiți produsul înapoi. Vom lua imediat măsuri pentru a clarifica și corecta situația.

2. Sunt produsele hipoalergenice? Produsele noastre conțin în proporție covârșitoare materii prime care prin natura lor sun hipoalergene. Totuși, se poate întâmpla ca la o folosire neconformă cu instrucțiunile date de producător, sau într-o concentrație prea mare, sau la o utilizare mult mai des decât necesar, să apară intoleranțe minime, și cu efect pe termen scurt. În orice caz, clătește abundent zona afectată. În caz de ingerare, apelează la medic!

3. Se pot folosi aceste produse de către femei gravide? Produsele nu sunt create special pentru femei gravide, dar sunt produse blânde, destinate utilizării în cotidian. Conform unor cercetări, femeile însărcinate trebuie să evite anumite uleiuri esențiale chiar dacă acestea sunt pur naturale. Pentru o mai mare siguranță, recomandăm deci versiunile fără parfum.


50% săpun din plante*, 10-30% soda, 10-30% silicați, 5-10% acid poliaspargic, 2-5% citrați, 1-2% uleiuri esențiale din plante*. *=certificate organic / culturi sălbatice

Informații Suplimentare

Producător Sodasan
Parfum Indisponibil
Detergent pentru rufe
Efect albire, scos pete, spălare
Certificare Ecocert, Ecogarantie, Vegan

Recenzii Client

Scrie-ți părerea

Experiența cu produsul: Detergent praf ecologic compact pt. rufe albe și colorate - Sodasan