Contact 0771 587 998 - office@greenfamily.ro

Nu aveți nici un produs în coș.

Subtotal: 0,00 RON

Detergent ecologic lichid pt rufe delicate, lână și mătase - 750 ml - Sodasan

Mai Multe Vizualizări

Detergent ecologic lichid pt rufe delicate, lână și mătase - 750 ml - Sodasan

Aşteptăm cu interes părerea ta despre acest produs

Detergentul ecologic lichid pentru rufe delicate, lână și mătase Sodasan este potrivit pentru toate fibrele sensibile, cum ar fi: lâna, lâna alpaca, mătase, mohair, fibre Goretex și articole sport funcționale.


Se poate folosi atât pentru spălari manuale cât şi pentru maşina automată.

32,99 RON

Detalii

Detergentul ecologic lichid pentru rufe delicate, lână și mătase este potrivit pentru toate fibrele sensibile, cum ar fi: lâna, lâna alpaca, mătase, mohair, fibre Goretex și articole sport funcționale.

Se poate folosi atât pentru spălari manuale cât şi pentru maşina automată.

Beneficiile:

  • - potrivit pentru toate fibrele sensibile
  • - poate fi folosit şi la apa dură
  • - parfumat natural, doar cu uleiuri esențiale
  • - testat dermatologic
  • - fără enzime, fără coloranți sau conservanți
  • - fără înălbitori optici

Recomandări pentru dozare:

Spălare manuală: 20 ml detergent/10 litri de apă

Spălare automată: 35 ml detergent/ spălare (modul de măsurare se referă la mașinile de spălat rufe cu o capacitate de 4-5 kg, indiferent de duritatea);

Pentru rufe foarte murdare, doza poate fi crescuta la 40 ml.

750 ml detergent este suficient pentru 21 de spălări în mașina de spălat.

Observație: Detergentul ecologic pentru rufe delicate, lână și mătase Sodasan este foarte concentrat. Dacă nu ești sigur asupra dozajului, mai bine alege o cantitate mai mică. Nu este necesară folosirea unui dedurizant

Valoare pH: 4.0-4.5

Conținut: surfactanti vegetali si parfum natural din uleiuri esentiale pure.Nu contine sapunuri, enzime, coloranti sau conservanti.

 

Beneficii ecologice: Producția detergentului este CO2-neutră. Pentru asigurarea necesarului de energie, Sodasan are ca și partener Greenpeace-Energy (cel mai mare furnizor național independent de energie electrică din Germania, ce urmărește asigurarea energiei doar din resurse ecologice, fără cărbune și energie nucleară).


Biodegradibilitate:

Toate substanțele de spălare sunt pe bază vegetală și se biodegradează rapid și complet. Deoarece săpunurile se descompun în apa uzată imediat, sunt considerate ca fiind imediat degradate (degradare primară). Degradarea completă în dioxid de carbon și apă (degradare secundară) se realizează în câteva ore.

În procesul de fabricaţie al surfactanților din zahăruri şi al alcoolului sulfat din ulei de cocos, componentele sunt preluate din materii prime bazate pe plante: amidon, zahăr şi grăsime; totuşi îşi menţin complet structura naturală. Prin urmare, este relativ uşor pentru microorganisme să descompună acești reactanţi foarte rapid şi complet. Surfactanții din zahăruri și alcoolul sulfat din uleiul de cocos sunt considerați de OECD uşor biodegradabili. Ei au performanțe foarte bune de curățare chiar și în apă grea.

 

Certificări: 

Produsul este certificat în conformitate cu directivele  ECOCERT cu privire la detergenți, precum și în conformitate cu directivele Ecogarantie și the Vegan Society. Mai multe informații despre certificări se pot găsi aici: 

Certificare VeganCertificare EcocertCertificare Ecogarantie

Atenție: a nu se lăsa la îndemâna copiilor. În cazul în care detergentul este înghițit, apelați medicul. Dacă intră detergent în contact cu ochii, clătiți cu multă apă câteva minute. Dacă detergentul intră în contact cu pielea, spălați bine cu apă și săpun.

Fabricat în Germania


Întrebări si raspunsuri

1. Ce se întâmplă dacă am o reacție alergică de la un detergent sau altă soluție?

Înceteză imediat folosirea produsului! Înștiințează-ne prin email sau telefonic despre problemă și ne trimiți produsul înapoi. Vom lua imediat măsuri pentru a clarifica și corecta situația.

2. Sunt produsele hipoalergenice? Produsele noastre conțin în proporție covârșitoare materii prime care prin natura lor sun hipoalergene. Totuși, se poate întâmpla ca la o folosire neconformă cu instrucțiunile date de producător, sau într-o concentrație prea mare, sau la o utilizare mult mai des decât necesar, să apară intoleranțe minime, și cu efect pe termen scurt. În orice caz, clătește abundent zona afectată. În caz de ingerare, apelează la medic!

3. Se pot folosi aceste produse de către femei gravide? Produsele nu sunt create special pentru femei gravide, dar sunt produse blânde, destinate utilizării în cotidian. Conform unor cercetări, femeile însărcinate trebuie să evite anumite uleiuri esențiale chiar dacă acestea sunt pur naturale. Pentru o mai mare siguranță, recomandăm deci versiunile fără parfum.


aqua,
 sodium lauryl sulfate*,
 alkylpolyglucoside,
 D-glucopyranose, alcohol denat., sodium chloride, lecithine, citrate, parfum**, limonene, geraniol. Conține limonene. Poate cauza reacții alergice. *fabricat din ulei de cocos și zahăr. **provenit din agricultură ecologică controlată

Informații Suplimentare

Producător Sodasan
Prezentare 750 ml
Parfum Indisponibil
Detergent pentru rufe
Efect spălare
Certificare Ecocert, Ecogarantie, Vegan

Recenzii Client

Scrie-ți părerea

Experiența cu produsul: Detergent ecologic lichid pt rufe delicate, lână și mătase - 750 ml - Sodasan