Contact 0771 587 998 - office@greenfamily.ro

Nu aveți nici un produs în coș.

Subtotal: 0,00 RON

Ulei de caise virgin - Trio Verde - 50ml

Mai Multe Vizualizări

Ulei de caise virgin - Trio Verde

Aşteptăm cu interes părerea ta despre acest produs

Sâmburii de caise sunt surse bogate de vitamina E, făcându-i un ingredient minunat în menținerea sănătății și strălucirii pielii.

13,00 RON

* Câmpuri obligatorii

13,00 RON

Detalii

Hidratant . Antirid . Hrănitor . Regenerant . Tonic

Caisul, cunoscut sub denumirea botanică de Prunus Armeniaca, este un arbore ale cărui fructe sunt pline de vitamine și acizi grași esențiali.

Uleiul extras din sâmburele acestui fruct este folosit pe scară largă în produsele de îngrijire cosmetică. În timpul procesului de extragere a uleiului, sâmburele este de obicei presat la rece, astfel încât acesta își păstrează toate proprietățile nutritive.

Recomandări și întrebuințări:

  • Calitățile sale emoliente și hidratante împreună cu textura fină, fac ca acest ulei fie folosit ca bază pentru aproape toate produsele de îngrijire a copiilor. Este recunoscut pentru conținutul său ridicat de vitamina E și vitamina A.

  • Are propritatea de a penetra pielea fără a lăsa o senzație uleioasă.

  • Bogat în acizi grași esențiali, cum ar fi acidul oleic și linoleic, uleiul de sâmburi de caise este ideal pentru a lupta împotriva îmbătrânirii pielii, uscării și iritării acesteia. Astfel, pielea reușește să-și păstreze elasticitatea, suplețea și strălucirea.

  • In caz de arsuri minore și leziuni, aplicarea sa poate calma durerea și preveni o infecție ușoară. Un simplu masaj cu acest ulei poate menține și spori frumusețea tenului.

Utilizare:

Pentru față și corp: Se aplică pe pielea proaspăt curățată (ten/ gât/ decolteu). Se masează ușor și se lasă până când uleiul este complet absorbit.

Pe corp, uleiul se aplică direct după baie sau duș.

Țara de origine: Maroc

Ulei de caise virgin, 100% natural, obținut prin presare la rece. NU se folosește niciun proces de rafinare chimică sau fizică.

Informații Suplimentare

Tipul de ten toate
Efect Anti-age, Elasticitate, suplețe, Îngrijire, Vindecare
Recomandat și pentru Bebeluși
Producător Trio Verde

Recenzii Client

Scrie-ți părerea

Experiența cu produsul: Ulei de caise virgin - Trio Verde