Contact 0771 587 998 - office@greenfamily.ro

Nu aveți nici un produs în coș.

Subtotal: 0,00 RON

Lavetă abrazivă albastru închis

Mai Multe Vizualizări

Lavetă abrazivă - Vixi

Curăță orice fără orice detergent. Aceste lavete sunt de nelipsit dintr-o casă sănătos de curată. Nu este necesară folosirea detergentului, deoarece laveta cu două fețe curăță fără probleme orice suprafață din bucătărie, baie, camere sau de ce nu, autoturisme.
29,99 RON

* Câmpuri obligatorii

29,99 RON

Detalii

Lavetele abrazive cu microfibre se folosec în stare umedă, fără detergenţi pentru îndepărtarea depunerilor de grăsimi, curăţarea suprafeţelor lipicioase, murdăriilor încăpăţânate. Se poate folosi pentru curăţarea simplă, fără detergenţi: a sobelor de aragaz cu plăci ceramice, cuptoarelor, cuptoarelor cu microunde, maşinilor de spălat vase, frigidere şi alte aparate de bucătărie, faianţei, robinetelor, dulapurilor de bucătărie, căzilor de baie, cădiţelor de duş, chiuvetelor, suprafeţei exterioare a veceurilor, bideurilor, autoturismelor, motoarelor, reluxei. Folosind regulat îndepărtează şi depunerile de piatră. Alege culori diferite pentru fiecare încăpere!

Informații Suplimentare

Producător Vixi
Mărime Nu

Recenzii Client

Eficient Recenzie de Rozalia
Imi plac lavetele abrazive fiindca ma ajuta sa sterg foarte rapid si usor faianta, blatul de bucatarie si alte suprafete in casa. Nu raman urme dupa ele (Postat la data 30.03.2017)

Scrie-ți părerea

Experiența cu produsul: Lavetă abrazivă - Vixi