Contact 0771 587 998 - office@greenfamily.ro

Nu aveți nici un produs în coș.

Subtotal: 0,00 RON

Vixi

vixivixi2

Firma Vixi a început în urmă cu patru ani introducerea produselor sale de curățenie în Ungaria. În România, produsele Vixi au apărut în 2012. Utilizarea lavetelor Vixi aduce siguranță și confort în viața de zi cu zi a familiei, de aceea scopul companiei este ca lavetele Vixi să ajungă în fiecare gospodărie, să arate ”familiilor că se poate face curăţenie şi fără chimicale, cu ajutorul lui Vixi. Bambusul din siglă simbolizează creşterea rapidă, forţa şi multifuncţionalitatea.”

Echipa Vixi face tot posibilul ca să conştientizeze protecţia mediului, arătând un exemplu şi copiilor.

Despre microfibre pe scurt:

 • Microfibrele au fost inventate în Japonia, iar răspândirea lor în domeniul curăţeniei a început de cca. 20-25 de ani. Microfibra este o fibră cu grosimea ce nu se poate vedea cu ochiul liber, grosimea acesteia se măsoară în denier (prescurtat: den), ca la ciorapii de nylon pentru dame.
 • Grosimea celei mai subţiri fibre la ciorapii de nylon este de 15 den, iar în cazul lavetei Vixi grosimea microfibrei este de 0,1 – 0,6 den. Fiecare fibră este mai subtire de 100-120 de ori decat firul de păr uman, astfel că dintr-un material cu greutatea de 1 gram se pot confecţiona 10 km de microfibră. În lavetele din microfibre există un milion de secţiuni transversale în formă de pană, care înlătură şi captează murdăria.
 • Microfibrele au o capacitate extraordinară de absorbție, pot să absoarbă de până  la 7 ori mai mult lichid, decât greutatea lor. Produsele din microfibră se usucă repede, de trei ori mai repede decât textilele din bumbac 100%.
 • În ceea ce privește curățenia, putem atinge aceleași rezultate sau chiar mai bune, fără utilizarea oricăror detergenți, decât cu metodele convenționale. Astfel, impactul asupra mediului va fi mult diminuat.
 • Este economic, de lungă durată, economisește timp și protejează oamenii.
 • Utilizarea lavetelor Vixi din microfibre este foarte simplă, fără folosirea de detergenți, umezind laveta cu apă sau folosește-le pur şi simplu uscate!

Curățare:

 • După utilizare spală laveta cu săpun sau detergent lichid, clătește bine și stoarce-l, după care pune-l la uscat. Este de ajuns dacă o speli în mașina de spălat doar după câteva utilizări sau când s-a murdărit foarte tare.

 • La spălarea cu maşina de spălat, temperatura apei să nu depăşească 60 °C! La început, cu 5-6 ocazii, se recomandă spălarea lor separat, deoarece poate să iasă culoarea din material!

 • Nu folosi balsam de rufe, deoarece firele se lipesc!

Grilă  Listă 

 1. Lavetă de șters praful

  Lavetă pentru şters praful Vixi

  29,99 RON
  Cu această lavetă ștergerea prafului în toată casa nu-ți va lua mai mult de câteva minute, deoarece poți șterge praful de pe o suprafață cu doar o singură mișcare. Microfibrele din lavetă atrag şi reţin praful în material, astfel acesta nu ajunge în aer. Se recomandă și pentru persoane cu alergii! Aflați Mai Multe

 2. Lavetă abrazivă albastru închis

  Lavetă abrazivă - Vixi

  29,99 RON
  Curăță orice fără orice detergent. Aceste lavete sunt de nelipsit dintr-o casă sănătos de curată. Nu este necesară folosirea detergentului, deoarece laveta cu două fețe curăță fără probleme orice suprafață din bucătărie, baie, camere sau de ce nu, autoturisme. Aflați Mai Multe

 3. Card de cadouri

  Card de cadou

  50,00 RON
  Un cadou care îți va încânta membrii de familie sau prietenii. Aflați Mai Multe

 4. Covoraș pentru încălțăminte - Vixi

  Covoraș pentru încălțăminte - Vixi

  50,99 RON

  Prin folosirea covorașului pentru încălțăminte marca Vixi ® nu vei mai avea niciodată urme de noroi și băltoace murdare în hol!

  Datorită microfibrelor, poate absorbi o cantitate mare de apă de ploaie și lapoviță.

  Aflați Mai Multe

 5. Pachetul pentru curăţenia de Crăciun cu Vixi

  Pachetul pentru curăţenia de Crăciun - Vixi

  Începând de la: 130,46 RON

  Economisești 14,50 RON! dacă alegi acest pachet care conține produsele esențiale de la Vixi, lavetele fantastice, care reformează efectuarea treburilor casnice. 

  Aflați Mai Multe

 6. Set lavete pt. curățarea geamului

  Set lavete pentru curăţarea geamului - Vixi

  54,99 RON
  Spălatul geamurilor și oglinzilor ți se pare o muncă anevoioasă și obositoare? Nu și dacă folosești lavetele pentru curățarea geamului de la Vixi. Cu ajutorul lor vei avea suprafețe din sticlă curate și strălucitoare, fără efort mare, fără mult timp pierdut și fără a utiliza nici un fel de detergent!! Ți se pare incredibil? Da, este incredibil! Dar adevărat. Aflați Mai Multe

 7. Lavetă universală

  Lavetă universală - Vixi

  29,99 RON
  O lavetă moale, foarte absorbantă care este îți va fi utilă peste tot în casă. Pentru a lustrui mobila, pentru a șterge suprafețe, pentru a șterge lichidul vărsat. Aflați Mai Multe

 8. Șervețel demachiant roz

  Șervețel demachiant Vixi

  16,99 RON

  Cu ajutorul șervețelului demachiant Vixi poți îndepărta rapid și cu ușurință rimelul, tuşul de ochi, fardul de obraz, pudra, rujul, luciul de buze, creionul dermatograf, precum și exfoliante sau măști de tratament numai cu apă curată. Se poate folosi chiar şi pentru curăţarea tenului problematic. Nu provoacă alergii!

  Aflați Mai Multe

 9. Lavetă pt. ochelari

  Lavetă pentru ochelari - Vixi

  11,00 RON
  Pentru ştergerea ochelarilor, aparatului foto, proiectoarelor, telefoanelor mobile, lunetelor, lentilei microscopului etc. Aflați Mai Multe

 10. Burete de curățat pete

  Burete de curăţat pete ecologic - Vixi

  18,00 RON
  Se pote utiliza pentru menţinerea curăţeniei fotoliului, canapelei, pantofilor albi, papucilor, gresiei, cuptorului. Cu ajutorul buretelui poți îndepărta murdăriile, vopselele, markerul, mucegaiul din rosturile faianţei care au rămas acolo după multiple încercări tradiţionale. Aflați Mai Multe

 11. Mop Vixi

  Mop Vixi pt. toate tipurile de podele

  44,99 RON

  Dacă ai încercat odată mopul Vixi pentru ștergerea podelei – parchet sau gresie – nu vei mai folosi vreodată un alt dispozitiv pentru această treabă. Mopul Vixi curăță fără urme și lasă o suprafață perfect curată și lucioasă.

  Aflați Mai Multe

 12. Mini burete de spălat vase

  Mini burete de spălat vase - Vixi

  9,00 RON
  Cu partea din material din microfibre se spală paharele, farfuriile mai puţin unsuroase. Cu suprafaţa abrazivă poţi îndepărta resturile de mâncare de pe vase din teflon şi suprafeţe delicate, nu zgârie şi nu deteriorează suprafeţele. Aflați Mai Multe

 13. Lavetă de bucătărie din microfibră - Vixi

  Lavetă de bucătărie din microfibră - Vixi

  34,00 RON

  Paharele, farfuriile, tacâmurile, toate celelalte ustensile de bucătărie devin uscate, fără pete, lucioase şi fără scame printro singură ştergere. 

  Aflați Mai Multe

Grilă  Listă