Contact 0771 587 998 - office@greenfamily.ro

Az Ön bevásárlókosara üres.

Részösszeg: 0,00 RON

Vixi

vixivixi2

Vixi termékcsalád magyarországi bevezetése több mint 4 éve indult. Romániában 2012-ben jelentek meg a Vixi-termékek. A Vixi-kendők használata biztonságot és kényelmet nyújt a mindennapokban, ezért a gyártó célja, hogy minden háztartásba eljuttassa a Vixi tisztítókendőket. Szeretnék "megmutatni a családoknak, hogy vegyszer nélkül is tökéletes tisztaságot érhetünk el a Vixi segítségével. A Vixi, nevét a vikszel, fényesít kifejezésből kapta. A logóban található bambusz a gyors növekedést, az erőt és a sokrétű felhasználási lehetőséget jelképezi.

A Vixi-s csapat mindent megtesz annak érdekében, hogy környezettudatosságra neveljen, példát mutatva a gyermekeknek is, akiknek ez felnőttként már természetes lesz.

Röviden a mikroszálakról:

  • A mikroszálakat Japánban találták fel, és már 20-25 éve használják őket a takarításban. A mikroszál annyira vékony, hogy szabad szemmel nem látható, vastagságát denier-ben (röviden den) mérik, mint a nylonharisnyáknál. 
  • A legvékonyabb női harisnyának 15 den-es vastagságú szálai vannak, ezzel szemben a mikroszál vastagsága 0,1-0,6 den között található. Mindenik szál 100-120-szor vékonyabb, mint az emberi haj, ezért pl. 1 grammnyi anyagból 10 km hosszú mikroszálat lehet készíteni. 
  • mikroszálas tisztítókendőkben millió ék alakú keresztmetszet van, melyek eltávolítják és csapdába ejtik a szennyeződéseket. 
  • A mikroszál rendkívüli nedvszívó képességgel bír, hiszen a súlyának a 7 szeresét szívja fel. A mikroszálból készült termékek gyorsan száradnak, harmadannyi száradási idő elegendő, mint a 100%-os pamut kendőknek.
  • A takarítás során VEGYSZER NÉLKÜL érhetjük el azt a hatást- vagy még jobbat-mint hagyományos módon. Ezzel a módszerrel jóval kisebb az ökológiai terhelés. 
  • Gazdaságos, hosszú élettartamú, ember-és időkímélő.
  • A Vixi-kendők használata nagyon egyszerű, nincs szükség semmiféle tisztítószerre, csak meg kell nedvesíteni a kendőt tiszta vízzel, vagy szárazon használni!

Tisztítás:  

  • Használat után mosd ki a törlőt mosószappannal, jól öblítsd és csavard ki, majd akaszd ki száradni. Elegendő, ha csak többszöri használat ill. nagyfokú elszennyeződés esetén mosod ki mosógéppel. 

  • A mosógéppel történő mosáskor  60 °C-nál ne legyen forróbb a víz hőmérséklete! Az első 5-6 alkalommal ajánlatos külön mosni őket, mert a színük ereszthet.

  • Mosáskor ne használj öblítőt, fehérítőt, mert összetapasztják a mikroszálakat és ezáltal elveszítik hatékonyságukat

Rács  Lista 

Rács  Lista