Contact 0771 587 998 - office@greenfamily.ro

Nu aveți nici un produs în coș.

Subtotal: 0,00 RON

Vixi

vixivixi2

Firma Vixi a început în urmă cu patru ani introducerea produselor sale de curățenie în Ungaria. În România, produsele Vixi au apărut în 2012. Utilizarea lavetelor Vixi aduce siguranță și confort în viața de zi cu zi a familiei, de aceea scopul companiei este ca lavetele Vixi să ajungă în fiecare gospodărie, să arate ”familiilor că se poate face curăţenie şi fără chimicale, cu ajutorul lui Vixi. Bambusul din siglă simbolizează creşterea rapidă, forţa şi multifuncţionalitatea.”

Echipa Vixi face tot posibilul ca să conştientizeze protecţia mediului, arătând un exemplu şi copiilor.

Despre microfibre pe scurt:

  • Microfibrele au fost inventate în Japonia, iar răspândirea lor în domeniul curăţeniei a început de cca. 20-25 de ani. Microfibra este o fibră cu grosimea ce nu se poate vedea cu ochiul liber, grosimea acesteia se măsoară în denier (prescurtat: den), ca la ciorapii de nylon pentru dame.
  • Grosimea celei mai subţiri fibre la ciorapii de nylon este de 15 den, iar în cazul lavetei Vixi grosimea microfibrei este de 0,1 – 0,6 den. Fiecare fibră este mai subtire de 100-120 de ori decat firul de păr uman, astfel că dintr-un material cu greutatea de 1 gram se pot confecţiona 10 km de microfibră. În lavetele din microfibre există un milion de secţiuni transversale în formă de pană, care înlătură şi captează murdăria.
  • Microfibrele au o capacitate extraordinară de absorbție, pot să absoarbă de până  la 7 ori mai mult lichid, decât greutatea lor. Produsele din microfibră se usucă repede, de trei ori mai repede decât textilele din bumbac 100%.
  • În ceea ce privește curățenia, putem atinge aceleași rezultate sau chiar mai bune, fără utilizarea oricăror detergenți, decât cu metodele convenționale. Astfel, impactul asupra mediului va fi mult diminuat.
  • Este economic, de lungă durată, economisește timp și protejează oamenii.
  • Utilizarea lavetelor Vixi din microfibre este foarte simplă, fără folosirea de detergenți, umezind laveta cu apă sau folosește-le pur şi simplu uscate!

Curățare:

  • După utilizare spală laveta cu săpun sau detergent lichid, clătește bine și stoarce-l, după care pune-l la uscat. Este de ajuns dacă o speli în mașina de spălat doar după câteva utilizări sau când s-a murdărit foarte tare.

  • La spălarea cu maşina de spălat, temperatura apei să nu depăşească 60 °C! La început, cu 5-6 ocazii, se recomandă spălarea lor separat, deoarece poate să iasă culoarea din material!

  • Nu folosi balsam de rufe, deoarece firele se lipesc!

Grilă  Listă 

Grilă  Listă