Contact 0771 587 998 - office@greenfamily.ro

Nu aveți nici un produs în coș.

Subtotal: 0,00 RON

Ulei esențial de lavandă - Trio Verde - 10ml

Mai Multe Vizualizări

Ulei esențial de Lavandă - Trio Verde - 10ml

Aşteptăm cu interes părerea ta despre acest produs

În mod tradițional, uleiul esențial de lavandă a fost utilizat în obținerea parfumurilor. Este foarte util în aromaterapie și multe preparate aromatice. Din fericire, țânțariilor și moliilor nu le place mirosul ei, motiv pentru care îl putem utiliza în diverse forme pentru combaterea lor.

14,99 RON

Detalii

Aromatizant . Îmbietor . Liniștitor .

Specifică zonei sud-mediteraneene, lavanda se găsește acum în majoritatea zonelor din Europa de Est. Numele latin de lavandă este „lavare” ceea ce înseamna "a spăla", datorită aromei sale, care este o aromă deosebit de curată.

Recomandări cosmetice: cicatrici, inclusiv cele post-acneice, infecții cutanate - acnee, eczeme, psoriazis, prurit, cuperoză, răni și arsuri ușoare, arsuri solare, înțepături de insecte, iritații, inclusiv la copii, după bărbierit sau epilare.

Recomandări în aromaterapie: alinarea tensiunii, depresiei, în stări de panică, isterie sau epuizare nervoasă, anxietate, stări de letargie, depresie, dureri de cap, migrene, insomnii și tulburări ale somnului, crearea unei atmosfere liniștite în dormitor, dureri reumatismale, lumbago, crampe.

Țara de origine: Franța

Moduri de utilizare:

  • Băi aromatice: 4-6 picături în cada de baie;
  • Pentru masaj corporal: se diluează 10-15 picături în 50 ml bază de ulei vegetal. Recomandat pentru masaj circulator si drenaj.
  • Pentru oboseala fizică în ultima parte a sarcinii amestecă ulei esențial de lămâie cu ulei esențial de lavandă într-o bază de ulei vegetal și masează ușor în partea de jos a spatelui.
  • Pentru parfumarea încăperilor, soluțiilor de curățenie, șervetelor, așternuturilor: 5-10 picături în 100 ml vaporizator sau spray pe bază de apă.
  • Pentru parfumarea rufelor: adăugați 2-3 picături în recipientul pentru balsam al mașinii de spălat.


Atenție! Înainte de prima utilizare, toate uleiurile esențiale trebuie să fie testate în cantitate mică, deoarece pot provoca reacții alergice la persoane predispuse!

lavandula hybrida oil, linalool, limonene, coumarin

Informații Suplimentare

Tipul de ten Nu
Efect Antibacterian, Antiinsecte, Aromaterapie, Calmare, Cicatrizant, Vindecare
Recomandat și pentru Bărbați, Bebeluși, Sarcină
Producător Trio Verde
Prezentare 10 ml

Recenzii Client

Scrie-ți părerea

Experiența cu produsul: Ulei esențial de Lavandă - Trio Verde - 10ml