Contact 0771 587 998 - office@greenfamily.ro

Nu aveți nici un produs în coș.

Subtotal: 0,00 RON

Trëzy


Concepute, cusute și testate de către o mămică din România.

Bányász Dorottya s-a decis că nu va mai contribui la poluarea mediului cu scutece și nu va cheltui o avere pe lucruri care ajung repede la gunoi, așa că a inventat scutecele lavabile Trëzy, pentru a fi utilizate de către copii ei. În scurt timp familia și cunoscuții au fost cuceriți de către aceste produse, și comenzile în creștere i-au dat impulsul să-și înființeze o firmă și să producă aceste scutece într-o cantitate mai mare. 

În ultimii ani, scutecele Trëzy au devenit parte indispensabilă a vieții multor familii cu copii mici, cu toții fiind convinși de calitatea superioară și de utilizarea ușoară a acestora.

Și eu am folosit scutecele Trëzy la al doilea copil, așa că le recomand cu căldură și încredere. De la prima versiune scutecele au trecut mai multe etape, acum fiind mult mai subțiri și mai confortabili, decât la început.

Mai multe informații despre motivele pentru care scutecele lavabile sunt mult mai moderne, decât cele de unică folosință, poți citi aici: http://greenfamily.ro/blog/lavabil_vs_aruncat/

Grilă  Listă 

Grilă  Listă