Contact 0771 587 998 - office@greenfamily.ro

Nu aveți nici un produs în coș.

Subtotal: 0,00 RON

Cremă de cătină - 20g - Steaua Divină

Mai Multe Vizualizări

Cremă de cătină - 20g - Steaua Divină

Aşteptăm cu interes părerea ta despre acest produs

Crema de cătină albă este excelentă pentru menţinerea sănătăţii pielii. Vitaminizant, antibacterian, antiseptic, antibiotic, cicatrizant și emolient.


Utilizare în cosmetică: ten ridat, protejează împotriva razelor solare și a altor tipuri de radiații.

5,99 RON

Detalii

Cătina este un superaliment care conține peste o sută de subsanțe bioactive, printre care: vitamina C (de 10 ori mai mult decât portocala), vitaminele E, F, B1, B6, Kbetacarotinăbioflavonoidetriglicerideacizi grașiminerale (calciu, magneziu, fier etc.). Este utilizat cu succes în perioada rece pentru întărirea imunității, iar vara ca și ajutor pentru organism de a se proteja împotriva razelor UV. Pentru a beneficia din plin de efectele benefice ale expunerii la soare, este esențial să pregătim organismul din interior împotriva efectelor nocive ale razelor solare. Cătina ne ajută astfel și din interior pentru a atinge un bronz sănătos, diminuând riscul arsurii solare. Nu este de neglijat nici efectul antidepresiv, rezultând din armonizarea organismului prin întărirea sistemului nervos. 

Beneficii pentru piele: pentru puterea lor de regenerare a pielii, carotinoizii sunt cei mai importanți, iar vitamina A în combinație cu vitamina C are efecte deosebite. Vitaminele și acizii grași din produse de îngrijire conținând cătină se absorb excelent, pătrunzând chiar și în straturile adânci ale pielii, echilibrând conținutul de grăsimi și umiditate ale pielii.

Uleiul de cătină este recomandat pentru răni și arsuri (este singura substanță care poate vindeca arsurile aproape fără urmă). Proprietățile de regenerare celularăantiinflamatoare și antibacteriale sunt dovedite nu doar în urma experiențelor de mii de ani, ci și prin studii clinice.

Crema de cătină de la Steaua Divină conține toate aceste beneficii ale cătinei. Se recomandă ca adjuvant în dermatoze, micoze, impetigo, stafilococii ale feţei, arsuri, degerături, ten ridat, protejează împotriva razelor solare şi a altor tipuri de radiaţii.

Administrare: Se realizează aplicaţii locale de 2-3 ori pe zi, la nivelul zonelor afectate

Siguranța în administrare: Cătina are un registru sigur de folosire, fără indicii de toxicitate. Cu toate acestea, se recomandă testarea prealabilă a sensibilităţii pe o porţiune mică de piele și întreruperea aplicării produsului în cazul în care intervin reacţii adverse.

Condiții de păstrare: A se păstra la loc uscat și răcoros, ferit de lumină și îngheț. După deschidere se păstrează la temperaturi între 10-25°C

Catina (Hippophae rhamnoides), ulei de floarea-soarelui, rasina, ulei volatil de lavanda, ceara de albine

Informații Suplimentare

Tipul de ten toate
Efect Anti-age, Antibacterian, Calmare, Cicatrizant, Producere colagen, Protecție solară, Regenerare, Vindecare
Recomandat și pentru Nu
Producător Steaua Divină
Prezentare 20 g

Recenzii Client

Scrie-ți părerea

Experiența cu produsul: Cremă de cătină - 20g - Steaua Divină