Contact 0771 587 998 - office@greenfamily.ro

Nu aveți nici un produs în coș.

Subtotal: 0,00 RON

Detergent ecologic pentru spălat vase, lămâie, 300ml - Sonett

Mai Multe Vizualizări

Detergenți ecologici pentru spălat vase - Sonett

Aşteptăm cu interes părerea ta despre acest produs

Detergenții de vase Sonett sunt delicați cu pielea, fiind potriviți chiar și pentru persoanele cu piele sensibilă, datorită formulei unice de surfactanți hipoalergeni combinați cu esențe și uleiuri esențiale 100% naturale. Varianta fără miros nu conține nici uleiuri esențiale.


Se găsesc în mai multe variante de parfum și la gramaje diferite.

10,99 RON

* Câmpuri obligatorii

10,99 RON

Detalii

Detergentul ecologic pentru spălat vase de la Sonett este extrem de economic datorită formulei concentrate. Este destinat spălării manuale a vaselor.

Detergentul de vase Sonett este delicat cu pielea, fiind potrivit chiar și pentru persoanele cu piele sensibilă, datorită formulei unice de surfactanți hipoalergeni combinați cu esențe și uleiuri esențiale 100% naturale. Varianta fără miros nu conține nici uleiuri esențiale.

Beneficiile Detergentul ecologic pentru spălat vase de la Sonett:

  • - 100% natural
  • - nu conține substanțe dăunătoare omului sau naturii
  • - fără coloranți sau conservanți
  • - fără enzime, fără substanțe modificate genetic
  • - compatibil cu fosele septice și sistemele de filtrare.
Dozaj: aprox. 3 ml de detergent la 5 litri de apă, sau o picătură direct pe buretele de spălat vase.
 
Există în diferite variante: cu gălbenele, cu lămâie sau fără miros
Gramaje: 300ml, 1000ml, 5 litri
 

Compoziție varianta cu gălbenele: apă vitalizată, surfactanți din zahăruri 5-15%, sulfat de alcool din ulei de cocos 1-5%, alcool vegetal (etanol) 1-5%, sare <1%, citrat <1%, esență bio de gălbenele (Calendula Officinalis) <1%, ulei esențial bio de bergamotă <1%, aditivi balsamici din plante sălbatice <1%.

Compoziție varianta cu lămâie: apă vitalizată, surfactanți din zahăruri 5-15%, sulfat de alcool din ulei de cocos 1-5%, alcool vegetal (etanol) 1-5%, sare <1%, citrat <1%, ulei esențial bio de lămâie <1%, aditivi balsamici din plante sălbatice <1%

Compoziție varianta neutră: surfactanți din zahăruri 5-15%, sulfat de alcool din ulei de cocos 1-5%, alcool vegetal (etanol) 1-5%, sare <1%, citrat <1%, apă vitalizată.

Biodegradabilitate:

- Surfactanții folosiți sunt 100% biodegradabili și delicați cu pielea.

- Surfactanții din zahăruri sunt din zahăr, amidon și ulei de cocos. Aceștia, în combinație cu sulfatul de alcool din ulei de cocos actionează foarte eficient pentru dizolvarea grăsimilor de pe vase, dar în același timp fiind delicați inclusiv cu pielea sensibilă. Datorită faptului că ingredientele detergentului sunt din plante, microorganismele pot descompune rapid surfactanții, în procent de 100%.

Date tehnice:
- densitate: (20 °C) aprox. 1.04 g / cm³

- valoarea pH: (20 °C, 5 g/l H2O) aprox. 7.5 - 8.5

 

Calitatea Sonett:

- toate ingredientele active (surfactanții) sunt din surse vegetale, fiind 100% biodegradabile;

- nu sunt folosiți conservanți și aditivi petrochimici;

- toate produsele Sonett sunt fără enzime;

- se folosește doar săpun vegetal pur din uleiuri provenite din agricultură ecologică și/sau biodinamică;

- toate parfumurile provin din uleiuri esențiale ecologice și pe cât posibil din culturi sălbatice;

- toate produsele Sonett conțin aditivi balsamici ritmatizați într-un mixer oloid printr-o formulă unică. Acești aditivi balsamici unici sunt compuși din: tămâie, aur, frunze de dafin, ulei de măsline, săruri din petale de trandafi, rășină de mir;

- apa folosită la detergenți este vitalizată prin trecerea prin 12 vase de sticlă în formă de ou, creându-se un sistem de tip vortex care reproduce mișcarea naturală a apei din râurile de la munte.

- nici un ingredient din produsele Sonett nu este considerat dăunător pentru mediu sau sănătate, sau cauzator de alergii.

Notă: Dacă vrei să afli mai multe despre ce înseamnă aditivi petrochimici, enzime, surfactanți, parfumuri sintetice etc. din compoziția detergenților convenționali, poți citi articolul: Detergenți nocivi (se deschide într-o nouă fereastră)

Certificări: 

Produsul este certificat în conformitate cu directivele ECO control cu privire la detergenți, precum și în conformitate cu directivele Ecogarantie și the Vegan Society. Compania Sonett este certificată de către „Stop Climate Change”, care urmărește emisiile gazelor cu efect de seră. Mai multe informații despre certificări se pot găsi aici: 

 

 logo Ecocontrol Certificare Ecogarantie Certificare Vegan Logo Stop Climate Change
EcoControl certifică monitorizarea criteriilor de calitate a produselor Sonett, ca fiind:
-fără enzime
-fără surfactanți derivați parțial sau total din petrochimicale
-fără conservanți derivați parțial sau total din petrochimicale
-din săpunuri pure din uleiuri vegetale ecologice
-cu uleiuri esențiale ecologice
-energia și încălzirea în fabrica Sonett este din surse 100% regenerabile
Eco Garantie certifică faptul că:
-materiile prime provin din culturi ecologice
-produsele nu conțin organisme modificate genetic și nici enzime
-produsele sunt biodegradabile
Aceasta certificare înseamnă că produsele Sonett:
-nu conțin ingrediente de origine animală 
-nu sunt testate pe animale
Sonett respectă cel mai înalt standard în privința emisiei de CO2, având printre cele mai scăzute emisii din industrie
       

 


Atenție: a nu se lăsa la îndemâna copiilor. În cazul în care detergentul este înghițit, apelați medicul. Dacă intră detergent în contact cu ochii, clătiți cu multă apă câteva minute. Dacă detergentul intră în contact cu pielea, spălați bine cu apă și săpun.

Fabricat în Germania


Întrebări și răspunsuri

1. Ce se întâmplă dacă am o reacție alergică de la un detergent sau altă soluție?

Înceteză imediat folosirea produsului! Înștiințează-ne prin email sau telefonic despre problemă și ne trimiți produsul înapoi. Vom lua imediat măsuri pentru a clarifica și corecta situația.

2. Sunt produsele hipoalergenice? Produsele noastre conțin în proporție covârșitoare materii prime care prin natura lor sun hipoalergene. Totuși, se poate întâmpla ca la o folosire neconformă cu instrucțiunile date de producător, sau într-o concentrație prea mare, sau la o utilizare mult mai des decât necesar, să apară intoleranțe minime, și cu efect pe termen scurt. În orice caz, clătește abundent zona afectată. În caz de ingerare, apelează la medic!

3. Se pot folosi aceste produse de către femei gravide? Produsele nu sunt create special pentru femei gravide, dar sunt produse blânde, destinate utilizării în cotidian. Conform unor cercetări, femeile însărcinate trebuie să evite anumite uleiuri esențiale chiar dacă acestea sunt pur naturale. Pentru o mai mare siguranță, recomandăm deci versiunile fără parfum.


apă vitalizată, surfactanți din zahăruri 5-15%, sulfat de alcool din ulei de cocos 1-5%, alcool vegetal (etanol) 1-5%, sare <1%, citrat <1%, +/- esență bio de gălbenele (Calendula Officinalis) <1%, +/- ulei esențial bio de bergamotă <1%, +/- ulei esențial bio de lămâie <1%, +/- aditivi balsamici din plante sălbatice <1%.

Informații Suplimentare

Producător Sonett
Detergent pentru bucătărie, vase
Efect spălare
Certificare ECO Control, Ecogarantie, Stop Climate Change, Vegan

Recenzii Client

Scrie-ți părerea

Experiența cu produsul: Detergenți ecologici pentru spălat vase - Sonett