Contact 0771 587 998 - office@greenfamily.ro

Nu aveți nici un produs în coș.

Subtotal: 0,00 RON

Detergent ecologic universal, 500 ml - Sonett

Mai Multe Vizualizări

Detergent ecologic universal - Sonett

Aşteptăm cu interes părerea ta despre acest produs

Deoarece se poate utiliza peste tot în casă, nu este nevoie să cumperi diferite soluții pentru diferite suprafețe, economisind bani și protejând natura în același timp. Întrunește calitățile soluțiilor pentru pardoseală, pentru mobilă, pentru baie, pentru bucătărie, pentru chiuvetă, pentru sticlă etc. - deci în loc de minim 6 soluții, vei avea nevoie doar de una!

15,99 RON

* Câmpuri obligatorii

15,99 RON

Detalii

Detergentul ecologic universal de la Sonett este un ajutor versatil atunci, când vine vorba despre curățenia locuinței tale. Curăță și protejează pardoseala, faianța, cabina de duș, baia, mobila de bucătărie. Se poate folosi chiar și pe autoturisme.

Potrivit și pentru curățarea suprafețelor vitrate mari. Detergentul are o toleranță excepțională privind contactul cu pielea.

Deoarece se poate utiliza peste tot în casă, nu este nevoie să cumperi diferite soluții pentru diferite suprafețe, economisind bani și protejând natura în același timp. Întrunește calitățile soluțiilor pentru pardoseală, pentru mobilă, pentru baie, pentru bucătărie, pentru chiuvetă, pentru sticlă etc. - deci în loc de minim 6 soluții, vei avea nevoie doar de una!

Dozare: 
- pentru spălarea cu mopul: 5-10 ml detergent la 10 litri de apă.

- nediluat, aplicat câteva picături direct pe un burete.

- pentru suprafețe vitrate: 5 ml detergent la 5 litri de apă.

 

Compoziție: surfactanți din zahăruri 5-15%, sulfat de alcool din ulei de cocos 1-5%, alcool vegetal (etanol) 1-5%, sare <1%, ulei din coajă de portocală <1%, citrat <1%, ulei esențial de lemongrass ecologic <1%, aditivi balsamici din plante ecologice/sălbatice <1%, apă vitalizată.

Biodegradabilitate:

- Surfactanții folosiți sunt 100% biodegradabili și delicați cu pielea.

- Surfactanții din zahăruri sunt din zahăr, amidon și ulei de cocos. Aceștia, în combinație cu sulfatul de alcool din ulei de cocos actionează foarte eficient pentru dizolvarea grăsimilor de pe vase, dar în același timp fiind delicați inclusiv cu pielea sensibilă. Datorită faptului că ingredientele detergentului sunt din plante, microorganismele pot descompune rapid surfactanții, în procent de 100%.

Date tehnice:
- densitate: (20 °C) aprox. 1.04 g / cm³

- valoarea pH: (20 °C, 5 g/l H2O) aprox. 7 - 8

 

Calitatea Sonett:

- toate ingredientele active (surfactanții) sunt din surse vegetale, fiind 100% biodegradabile;

- nu sunt folosiți conservanți și aditivi petrochimici;

- toate produsele Sonett sunt fără enzime;

- se folosește doar săpun vegetal pur din uleiuri provenite din agricultură ecologică și/sau biodinamică;

- toate parfumurile provin din uleiuri esențiale ecologice și pe cât posibil din culturi sălbatice;

- toate produsele Sonett conțin aditivi balsamici ritmatizați într-un mixer oloid printr-o formulă unică. Acești aditivi balsamici unici sunt compuși din: tămâie, aur, frunze de dafin, ulei de măsline, săruri din petale de trandafi, rășină de mir;

- apa folosită la detergenți este vitalizată prin trecerea prin 12 vase de sticlă în formă de ou, creându-se un sistem de tip vortex care reproduce mișcarea naturală a apei din râurile de la munte.

- nici un ingredient din produsele Sonett nu este considerat dăunător pentru mediu sau sănătate, sau cauzator de alergii.

Notă: Dacă vrei să afli mai multe despre ce înseamnă aditivi petrochimici, enzime, surfactanți, parfumuri sintetice etc. din compoziția detergenților convenționali, poți citi articolul: Detergenți nocivi (se deschide într-o nouă fereastră)

Certificări: 

Produsul este certificat în conformitate cu directivele ECO control cu privire la detergenți, precum și în conformitate cu directivele Ecogarantie și the Vegan Society. Compania Sonett este certificată de către „Stop Climate Change”, care urmărește emisiile gazelor cu efect de seră. Mai multe informații despre certificări se pot găsi aici: 

 

 logo Ecocontrol Certificare Ecogarantie Certificare Vegan Logo Stop Climate Change
EcoControl certifică monitorizarea criteriilor de calitate a produselor Sonett, ca fiind:
-fără enzime
-fără surfactanți derivați parțial sau total din petrochimicale
-fără conservanți derivați parțial sau total din petrochimicale
-din săpunuri pure din uleiuri vegetale ecologice
-cu uleiuri esențiale ecologice
-energia și încălzirea în fabrica Sonett este din surse 100% regenerabile
Eco Garantie certifică faptul că:
-materiile prime provin din culturi ecologice
-produsele nu conțin organisme modificate genetic și nici enzime
-produsele sunt biodegradabile
Aceasta certificare înseamnă că produsele Sonett:
-nu conțin ingrediente de origine animală 
-nu sunt testate pe animale
Sonett respectă cel mai înalt standard în privința emisiei de CO2, având printre cele mai scăzute emisii din industrie
       

 


Atenție: a nu se lăsa la îndemâna copiilor. În cazul în care detergentul este înghițit, apelați medicul. Dacă intră detergent în contact cu ochii, clătiți cu multă apă câteva minute. Dacă detergentul intră în contact cu pielea, spălați bine cu apă și săpun.

Fabricat în Germania


Întrebări și răspunsuri

1. Ce se întâmplă dacă am o reacție alergică de la un detergent sau altă soluție?

Înceteză imediat folosirea produsului! Înștiințează-ne prin email sau telefonic despre problemă și ne trimiți produsul înapoi. Vom lua imediat măsuri pentru a clarifica și corecta situația.

2. Sunt produsele hipoalergenice? Produsele noastre conțin în proporție covârșitoare materii prime care prin natura lor sun hipoalergene. Totuși, se poate întâmpla ca la o folosire neconformă cu instrucțiunile date de producător, sau într-o concentrație prea mare, sau la o utilizare mult mai des decât necesar, să apară intoleranțe minime, și cu efect pe termen scurt. În orice caz, clătește abundent zona afectată. În caz de ingerare, apelează la medic!

3. Se pot folosi aceste produse de către femei gravide? Produsele nu sunt create special pentru femei gravide, dar sunt produse blânde, destinate utilizării în cotidian. Conform unor cercetări, femeile însărcinate trebuie să evite anumite uleiuri esențiale chiar dacă acestea sunt pur naturale. Pentru o mai mare siguranță, recomandăm deci versiunile fără parfum.


surfactanți din zahăruri 5-15%, sulfat de alcool din ulei de cocos 1-5%, alcool vegetal (etanol) 1-5%, sare <1%, ulei din coajă de portocală <1%, citrat <1%, ulei esențial de lemongrass ecologic <1%, aditivi balsamici din plante ecologice/sălbatice <1%, apă vitalizată.

Informații Suplimentare

Producător Sonett
Parfum Nu
Detergent pentru baie, bucătărie, mobilă, pardoseală, sticlă
Efect Nu
Certificare ECO Control, Ecogarantie, Stop Climate Change, Vegan

Recenzii Client

Scrie-ți părerea

Experiența cu produsul: Detergent ecologic universal - Sonett