Contact 0771 587 998 - office@greenfamily.ro

Nu aveți nici un produs în coș.

Subtotal: 0,00 RON

Sodasan

logo Sodasan

Compania Sodasan s-a înființat în anul 1982, ca și o întreprindere de familie pentru a oferi alternative naturale la detergenții chimici. Inițial, întregul proces de fabricație s-a desfășurat manual, urmând ca odată cu trecerea anilor, numărul produselor și cerința de pe piață să crească din ce în ce mai mult. Astăzi, SODASAN produce detergenți ecologici într-o fabrică modernă, utilată cu laboratoare, dar având la bază aceleași valori cu care firma a fost fondată inițial.

Politica de produse Sodasan

 • § Pentru produsele care conțin săpun se folosește doar ulei vegetal din agricultură ecologică controlată.
 • § Uleiurile esențiale sunt de asemenea de proveniență ecologică.
 • § Nu se utilizează substanțe petrochimice.

 • § Nu se utilizează conservanți sau parfumuri sintetice în produse.

 • § Nu se utilizează clor.

 • § Nu se utilizează ingrediente obținute prin inginerie genetică (de ex. enzime)

 • § Nu se efectuează teste pe animale, nici în mod direct, nici în mod indirect.

 

Politica de mediu Sodasan

SODASAN își îndreaptă atenția nu doar către conținutul produselor, ci are grijă ca întregul proces de fabricație și procedurile interne ale companiei să se desfășoare într-un mod cât mai ecologic și curat. Transparența în ceea ce privește producția și compoziția articolelor aparțin filosofiei firmei. 

 • ♥ Principiile de bază ale politicii de mediu SODASAN sunt protejarea activă a naturii, precum utilizarea economică a resurselor și preferința față de materii prime de origine vegetală, din agricultură ecologică controlată. În măsura în care este posibilă, materiile prime provenind din așa zise țări din lumea a treia sunt din producție ecologică.
 • ♥ Pentru consumul de energie și emisiile de CO2 rezultate în urma acestuia, SODASAN finanțează în colaborare cu PRIMA-KLIMA e.V. acțiuni de împădurire, astfel că fabrica lucrează în mod dovedit CO2-neutru.

 • ♥ Pentru alimentarea cu energie electrică, SODASAN l-a ales ca și partener pe GREENPEACE-ENERGY. Astfel, necesarul de energie provine în cea mai mare măsură din surse regenerabile de energie. Ponderea energiei nucleare este de 0%.

 • ♥ În ceea ce privește produsele, Sodasan are în vedere nu doar comportamentul substanțelor în apele uzate, ci are grijă ca atât proveniența și modul de cultivare a materiilor prime, cât și energia utilizată pentru producția detergenților să fie cât se poate de sustenabile și prietenoase cu mediul.

 • ♥ Astfel, nu se utilizează derivați din petrol, și organisme modificate genetic (enzime). Unde este posibil, se utilizează săpunul, care, dintre toate substanțele cu putere de curățare, este cea mai apropiată naturii. Produsele conținând săpun lichid sunt fabricate printr-o procedură specială numită saponificare la temperatură scăzută. În urma acestui proces de producție nu rezultă deșeuri ca și produse secundare. 
 

Grilă  Listă 

Grilă  Listă