Contact 0771 587 998 - office@greenfamily.ro

Nu aveți nici un produs în coș.

Subtotal: 0,00 RON

Săpun - lapte de capră, mușețel, gălbenele

Mai Multe Vizualizări

Săpun natural pentru pielea sensibilă – cu lapte de capră, mușețel & gălbenele - 130g

Aşteptăm cu interes părerea ta despre acest produs

Recomandat pentru pielea sensibilă, inclusiv cea delicată a copiilor şi a femeilor însărcinate sau care alăptează, acest săpun este formulat astfel încât să producă o spumă bogată şi cremoasă, să cureţe impecabil, să hidrateze şi să ofere un răspuns optim nevoilor pielii, ajutând-o să-şi redobândească echilibrul.

22,99 RON

Detalii

Acest săpun combină extrem de eficient calităţile  preţiosului lapte de capră:  hidratare deosebită pe termen lung,  reglarea pH-ului, regenerare celulară, cu proprietăţile medicinale ale florilor de muşeţel şi florilor de gălbenele: antibacteriene, antifungice şi antioxidante, calmante.

Decorat cu flori de gălbenele, este o formulă excelentă, agreată şi de pielea delicată a copiilor. Acest săpun a fost realizat fără uleiuri esențiale, dar  cu o aromă subtilă de prăjitură de casă, care relaxează mintea şi întreg corpul.

Punctele forte ale acestui  săpun sunt: hidratarea, tonifierea, regenerarea şi relaxarea pielii întregului corp.

 

Acest săpun este manufacturat în tranşe mici, prin tehnica saponificării la rece, numai din uleiuri vegetale pure, bogate în glicerină naturală şi uleiuri esenţiale de înaltă calitate, care potenţează acţiunea ingredientelor de bază.
 
Dupa fabricare, sapunul este lasat la maturat timp de 6 saptamani, săpunul devenind ideal pentru a fi utilizat.

Produsul a fost testat dermatologic şi notificat pe Portalul Comisiei Europene, conform legii. Beneficiază de analize fizico-chimice şi microbiologice acordate de Laborex 2000, laborator autorizat de către Oficiul pentru Protecţia Consumatorului şi acreditat de către RENAR (Asociaţia Naţională de Acreditare din Romania) în conformitate cu SR EN 17025.

Recomandări

Păstrează săpunul într-o savonieră care să permită scurgerea apei, în aşa fel încât să-şi păstreze textura solidă.

sodium olivate, caprae lac/lapte de capră, sodium cocoate, sodium palmate, helianthus annuus seed oil/uleiuri vegetale saponificate de măsline, cocos, palmier, floarea soarelui, glycerin/glicerină, calendula officinalis extract/extract de gălbenele, chamomilla recutita extract/extract de muşeţel, calendula officinalis flower/flori de gălbenele, chamomilla recutita flower/flori de muşeţel, aloe barbadensis/aloe vera gel, mel/miere de albine

Informații Suplimentare

Tipul de ten sensibil
Efect Antibacterian, Calmare, Catifelare, Curățare, Hidratare, Îngrijire, Regenerare, Tonifiere
Recomandat și pentru Alergici, Bebeluși, Sarcină
Producător Sabio Cosmetics
Prezentare 130 g

Recenzii Client

Scrie-ți părerea

Experiența cu produsul: Săpun natural pentru pielea sensibilă – cu lapte de capră, mușețel & gălbenele - 130g