Contact 0771 587 998 - office@greenfamily.ro

Az Ön bevásárlókosara üres.

Részösszeg: 0,00 RON

Pacifica

Pacifica

Fascinația lui Brook Harvey-Taylor cu lumea magică a parfumurilor a început în adolescență atunci când a cumpărat o carte a lui Tom Robbins - "Jitterbug Perfume".

Pentru o fată care a fost mereu fascinată de lumea mirosurilor (în copilărie, îi plăcea la nebunie să amestece mirodenii în bucătărie), cartea lui Tom a fost ca o invitație să își urmeze pasiunea.

În acel moment, Brooke locuia în Bozeman, Montana, și începuse să își pregătească propriile parfumuri din uleiuri esențiale cumpărate de la magazinul în care lucra mama ei.

La începutul anilor 90, acesta s-a mutat în Eugene, Oregon unde s-a înscris la facultate. Atunci a început să studieze aromaterapia, care a învățat-o totul despre aromele naturale. A devenit obsedată de parfumuri și a început să creeze arome diferite față de ce existau atunci.

Billy Taylor a apărut în viața lui Brook, iar împreună au creat firma Pacifica, o idee concepută în timpul unei călătorii lungi.

De la început, Broke și Billy au avut o viziune la nivel local. Aceștia s-au gândit că dacă o să investească în calitatea produselor, mai degrabă decât în marketing, oamenii s-ar îndrăgosti de Pacifica și ar răspândi vestea despre acestea. Au avut dreptate.

Parfumurile Pacifica sunt sofisticate și complexe, totuși vesele și ușor de purtat. Acestea se simt diferit pentru fiecare persoană, devenind o parte unica a lor.  

Astăzi, Pacifica a devenit cunoscută ca o marcă inovatoare de frumusețe naturală, cu o gamă completă de produse cosmetice.

Pacifica este o gură de aer curat, un ocean proaspăt în lumea parfumurilor. S-a remarcat încă de la început prin nuanța unică și complexitatea de arome.

Parfumurile Pacifica nu conțin: parabeni, culori artificiale, ftalați, nitro mosc, benzen, uleiuri minerale.

Rács  Lista 

Rács  Lista