Contact 0771 587 998 - office@greenfamily.ro

Nu aveți nici un produs în coș.

Subtotal: 0,00 RON

Nordics

Nordics

logo nordics

Nordics sunt o echipă mică condusă de ideea de a trăi o viață ecologică. Încearcă să provoace oamenii, să trăiască cât mai aproape de natură.

Au vrut să creeze ceva ce le place, ceva interesant și inovator, care să merite efortul. Au făcut research, au întrebat prieteni despre viziunea lor, iar ideea de periuță bio-degrababilă a fost un succes instant. Toată lumea a fost entuziasmată și a ajutat la dezvoltarea proiectului. Lucrurile s-au miscat repede și s-au născut periuțele de dinți Nordics.

Periuțele Nordics sunt produsul dragostei noastre și felul în care înțelegem lumea modernă. Sunt minimalistice și durabile, cu un design inspirat de formele din natură, fabricate cu cele mai bune materiale, în ambalaje eco din cartoane reciclate. Obiectivul nostru principal este să prezentăm o alternativă la convenționala periuță de plastic care poluează”. 

Bambusul are proprietăți regenerative incredibile și este una dintre cele mai rapide plante care se recuperează aproape instant. Bambusul folosit de periuțele Nordics trece prin prelucrare termică, astfel încât mânerul să fie impermeabil la apă și să protejeze produsul de bacterii și mucegai în timpul utilizării zilnice. 


DE CE NE PLACE NORDICS:

  • Fiecare material folosit este de origine naturală. Mânerul este fabricat din bambus MOSO 100%. Acest tip de bambus este necomestibil pentru urșii Panda pe cale de dispariție și, prin urmare, nu le lipsim de sursele alimentare.
  •  Toate firele sunt din nylon reciclat de înaltă calitate, biodegradabile și perii negri sunt tratați cu cărbune Binchotan, care ajută la albirea dinților.
  •  Toate ambalajele sunt din hârtie reciclată.

Grilă  Listă 

Grilă  Listă