Contact 0771 587 998 - office@greenfamily.ro

Nu aveți nici un produs în coș.

Subtotal: 0,00 RON

Eco Cosmetics

Compania  ECO-Cosmetics (cunoscută anterior pe numele Venus) a fost fondată în orașul Laatzen din Germania în anul 1993. În primii ani scopul firmei era producerea unor uleiuri esențiale provenite din agricultură organică controlată, pe nume Venus & Stirner.

Mai târziu, după anul 1997, compania a început să  se ocupe cu fabricarea unor săpuni potrivite și pentru persoane alergice. La scurt timp după acesta, firma a prezentat primele produse cosmetice și suplimente alimentare, cu substanța pe bază de chimen negru. Cu fabricarea acestor produse scopul principal al companiei era suportul persoanelor alergice.

În anul 2004 firma a primit denumirea ECO-Cosmetics GmbH & Co. KG. Cu acest nume compania a prezentat  în Germania prima serie de cosmetice naturale certificate de Ecocert, iar în anul următor produsele de protecție solară din numai substanțe naturale pe bază de plante și minerale.

Astăzi, compania cu o experiență de  peste 20 ani, are mai mult de 50 de produse cosmetice organice la prețuri avantajoase, de la cremă de față și de protecție solară, până la gel de duș și șampon reparator. Datorită combinațiilor inovative de uleiuri și extracte vegetale, produsele îngrijesc  toate tipurile de piele si păr.

Ingredientele din toate produsele corespund directivelor stabilite de către Ecocert în ceea ce privește cosmeticele bio. Toate produsele ECO-Cosmetics sunt 100 % naturale. Informațiile referitoare la calitate, cantitate, origine sau ingrediente sunt afișate pe ambalajul produselor. Controalele de calitate permanente garantează în mod constant calitatea superioară a produselor.

ECO-cosmetics utilizează în produsele sale uleiuri certificate Demeter: ulei de măsline, ulei de floarea soarelui, ulei de susan și ceară de albine. Uleiuri volatile: portocale, lămâie, clementine, mandarine, anason, bergamotă și altele.

Forma de agricultură bio-dinamică, dezvoltată de 80 ani, se bazează pe principiile lui Rudolf Steiner și este varianta cea mai ecologică și curată a agriculturii. Numele Demeter reprezintă forma cea mai înaltă a sustenabilității, având la bază principiul că numai în sol vital pot crește alimente într-un mod armonios. De aceea, solul este îngrijit în mod natural și ecologic, rezultatul fiind un sol mai fertil, mai sănătos și mai viu, fără nici un ajutor chimic. 

Prin fabricarea produselor, ECO-Cosmetics susține reîmpădurirea pe ariile corespunzătoare cu ajutorul Prima Klimae V.
Compania ECO-Cosmetics este membru Vegan Society. Majoritatea produselor nu conțin ingrediente de origine animală.
 Agricultura ecologică este forma de agricultură care se bazează pe tehnici cum ar fi rotația culturilor, îngrășăminte verde, compost și controlul biologic al dăunătorilor. Agricultura ecologică utilizează îngrășăminte și pesticide, dar exclude sau limitează  strict utilizarea îngrășămintelor sintetice, a pesticidelor (care includ erbicide, insecticide și fungicide), a regulatorilor de creștere a plantelor, cum ar fi hormonii, antibioticele pentru animale, aditivii alimentari, organismele modificate genetic.
Produsele ECO-Cosmetics nu sunt testate pe animale.

 

Grilă  Listă 

Grilă  Listă