Contact 0771 587 998 - office@greenfamily.ro

Az Ön bevásárlókosara üres.

Részösszeg: 0,00 RON

Azaria

Azaria

Adevărate produse handmade realizate de către o mamică, Oana, dornică să le ofere copiilor o viață sănătoasă și echilibrată din toate punctele de vedere.

Povestea Azaria a început în 2008, în perioada așteptării celui de-al doilea copil. La fel ca și în cazul meu, Melinda, fondatoare Green Family, un articol de pe internet i-a schimbat definitiv viața Oanei. În el scria că tot ce punem pe piele este absorbit de organism. Foarte curând Oana a renunțat la toate chimicale din raftul din baie și nu numai, și a început o lungă muncă de documentare, informare și testare.

Rețetele AZARIA au fost formulate si reformulate de multe ori, până când s-a ajuns la cele actuale, au fost testate într-un laborator de specialitate și avizate de Ministerul Sănătății.

După câteva luni de studiu s-a născut Azaria și micul atelier unde Oana își petrece în fiecare zi câteva ore să creeze produse minunate. Dorința ei este să te bucuri de produsele care sunt făcute cu atenție, profesionalism, dragoste, respect pentru natură și tot ce ne înconjoară. Fii răsfățată, să ai parte de o porție de aromaterapie folosind oricare din cosmeticele Azaria, și în acelasi timp sa fii sănătoasă și frumoasă.

Ingredientele produselor Azaria sunt alese cu atenție, din dorința de a se armoniza perfect, și să fie eficiente în același timp. Ingredientele folosite sunt naturale, tradiționale dar și de ultima generație din chimia verde, organice, biodegradabile, de cea mai buna calitate, unele rare și prețioase și nu sunt testate pe animale. Fiecare produs este handmade - de la productie până la ambalare.

Azaria înseamnă cosmetice făcute cu pasiune și de calitate, înseamnă iubirea pentru natură și recunoașterea puterii ei vindecătoare, arome naturale și dorința de a fi frumoase, frumoși în modul cât mai natural - idei care ne definesc și pe noi, Green Family. 

Nem található termék a megadott feltételekkel.