Contact 0771 587 998 - office@greenfamily.ro

Nu aveți nici un produs în coș.

Subtotal: 0,00 RON

Pastă neagră de dinți cu cărbune activ și ceai verde Matcha, pt. albirea dintilor, Nordics, 75 ml

Mai Multe Vizualizări

Pastă neagră de dinți cu cărbune activ și ceai verde Matcha, pt. albirea dintilor, Nordics, 75 ml

Aşteptăm cu interes părerea ta despre acest produs

Această pastă de dinți pentru albire este complet naturală și este destinată pentru utilizare zilnică. Singura pastă de dinți existentă în piață, cu speciala compoziție de cărbune activ plus ceai verde Matcha

Special Price 24,99 RON

Preț Normal: 29,99 RON

Detalii

Conține cărbune medicinal (Charcoal Activated) și extract de ceai verde Matcha.

Are o culoare neagră datorită cărbunelui și o consistență solidă, groasă, omogenă.

Aroma este puternic mentolată, cu o notă de ceai verde, care se pastrează mult timp după ce v-ați curățat dinții.

Toata lumea este obișnuită cu  pasta de dinți în cele trei culori - alb, roșu sau albastru, dar Nordics a venit cu ceva nou, care te va face să spui WOW!

În timpul periajului, gura va deveni neagră, dar nu trebuie să te îngrijorezi, deoarece, de îndata ce termini spălarea, culoarea neagră va dispărea și vei rămâne doar cu un zâmbet strălucitor. Cărbunele medicinal nu are gust și miros, astfel încat vei simți numai aroma răcoritoare.

Cărbunele medicinal a fost folosit de secole pentru curățarea și detoxifierea corpului. În prezent, acesta este folosit pentru alcool, în domeniul chimic sau pentru medicamente etc.

Cărbunele medicinal sau cărbunele activ funcționeaza prin alăturarea la moleculele de toxină din corp pe care le absoarbe înainte de a se acumula în fluxul sanguin. Acest lucru îl face să fie util în locuri unde există foarte mulți microbi și microorganisme, cum ar fi gura.

Cărbunele activ are proprietăți absorbante incredibile și este poros. Datorită compoziției sale fizice și chimice, cărbunele activ poate absorbi până la 200 de ori mai multe toxine și impurități decât greutatea proprie. De asemenea, este dovedit științific faptul că acesta neutralizează mirosurile neplăcute, ajutând la combaterea respirației urât mirositoare.

Utilizarea pastei de dinți cu cărbune activ de la Nordics este o alternativă uimitoare de albire naturală a dinților, deoarece cărbunele este natural și este cunoscut pentru că ajută la îndepărtarea taninurilor de pe suprafața dinților, fără a afecta smalțul.

Taninul este compusul care se găsește în cafea, ceai, vin, fructe de pădure și condimente, și provoacă pătarea dinților.

Nordics oferă alternative sigure pentru noi și pentru planetă. De aceea, au încorporat în pasta de dinți unul dintre cei mai puternici antioxidanți cunoscuți omului - ceaiul verde Matcha.

Ceaiul Matcha este bogat în antioxidanți și, potrivit cercetărilor științifice, acesta conținue de 3 ori mai mulți antioxidanți decât ceaiul verde obișnuit.

Ceaiul Matcha a fost băut de peste 900 de ani ca o băutură ceremonială printre nobilii și conducătorii din China și din întreaga Asie.

Matcha înseamnă calm, armonie între trup și suflet și ideea că trebuie să ne onorăm spiritul.

 

Produsul este vegan certificat de The Vegan Society UK

Aqua, Hydrated Silica, Sorbitol, Glycerin, Sodium Lauroyl Sarcosinate, Camellia Sinensis Leaf Powder, Mentha Piperita Oil, Xanthan Gum, Eupatorium rebaudianum bertoni leaf extract, Charcoal Powder, Silica, Menthol, CI 77266

Informații Suplimentare

Tipul de ten Nu
Efect Nu
Recomandat și pentru Nu
Producător Nordics
Prezentare 75 ml

Recenzii Client

Scrie-ți părerea

Experiența cu produsul: Pastă neagră de dinți cu cărbune activ și ceai verde Matcha, pt. albirea dintilor, Nordics, 75 ml