Contact 0771 587 998 - office@greenfamily.ro

Nu aveți nici un produs în coș.

Subtotal: 0,00 RON

Pastă de dinți naturală fără fluor - Azaria - 65g

Mai Multe Vizualizări

Pastă de dinți naturală fără fluor - Azaria - 65g

Aşteptăm cu interes părerea ta despre acest produs

Este o pastă de dinți 100% naturală, fără flour, SLS și alți aditivi toxici.


Toate ingredientele din compoziție dau rezultate excepționale atât dinților cât și gingiilor și împiedică formarea tartrului și a cariilor. Îndepărtează respirația urât mirositoare și lasă o senzație de prospețime de durată datorită uleiurilor esențiale. De asemenea, are un rol antibacterian, antimicotic, antiseptic și dezinfectant.

23,99 RON

Detalii

Pasta de dinți fără fluor de la Azaria conține doar ingrediente naturale, benefice pentru igienizarea zonei bucale.

Conține un procent mare de minerale cu efect abraziv care îndepărtează  placa bacterienă, iar cantitatea mică de bicarbonat de sodiu (fără aluminiu) are rolul de albire a dinților. Argila are acțiune antiseptică, restabileste echilibrul acido – bazic și neutralizează hiperaciditatea la nivel bucal.

De ce fără fluor?

Specialiștii din întreaga lume ne avertizează că folosirea flourului afectează creierul, produce cancer, provoacă infertilitate, distruge oasele, scade coeficientul de inteligență și, nu în ultimul rând, este foarte toxic - doar 200 mg de fluor este suficient pentru a ucide un copil și doar 3-5 grame (o linguriță) este destul pentru a ucide un adult. Academia Internațională de Medicină și Toxicologie a clasificat fluorul ca fiind un medicament neaprobat în ceea ce privește folosirea lui în profilaxia dentară datorită toxicității sale mari, și nici nu există dovezi, cum că acesta este eficient. De exemplu, fluorul este o substanță folosită ca otravă pentru șoareci.

 

Ingrediente: argilă verde, bicarbonat de sodiu, carbonat de calciu, glicerină vegetală, tinctură de propolis, tensidă de cocos, uleiuri esențiale de mentă, scorțișoară și cuișoare.

argilă verde, bicarbonat de sodiu, carbonat de calciu, glicerină vegetală, tinctură de propolis, tensidă de cocos, uleiuri esențiale de mentă, scorțișoară și cuișoare.

Informații Suplimentare

Tipul de ten Nu
Efect Antibacterian, Curățare, Dezodorizare
Recomandat și pentru Bărbați, Sarcină
Producător Azaria
Prezentare 65 g

Recenzii Client

Scrie-ți părerea

Experiența cu produsul: Pastă de dinți naturală fără fluor - Azaria - 65g