Contact 0771 587 998 - office@greenfamily.ro

Nu aveți nici un produs în coș.

Subtotal: 0,00 RON

Mop Vixi

Mai Multe Vizualizări

Mop Vixi pt. toate tipurile de podele

Dacă ai încercat odată mopul Vixi pentru ștergerea podelei – parchet sau gresie – nu vei mai folosi vreodată un alt dispozitiv pentru această treabă. Mopul Vixi curăță fără urme și lasă o suprafață perfect curată și lucioasă.

44,99 RON

Detalii

Probabil că de multe ori ai pățit că ai vrut să ștergi podeaua, dar mopul tău a lăsat în urmă numai scame și pete. Cu mopul de la Vixi nu ți se poate întâmpla acest lucru! Podelele vor fi curate și lucioase.

Mopul Vixi este potrivit pentru toate tipurile de pardoseli, de la gresie la parchet laminat. Curăță foarte bine toate petele, murdăria, scamele, firele de păr - iar toate acestea fără nici un fel de detergent. Cu Vixi nici nu este voie să folosești detergent, decât eventual puțin oțet în apa de șters podele.

Pentru un miros irezistibil recomandăm să pui câteva picături din uleiul tău esențial preferat în apă. 

Prețul include capul de mop care poate fi montat pe majoritatea cozilor din comerț.

Informații Suplimentare

Producător Vixi
Mărime Nu

Recenzii Client

chiar e foarte bun Recenzie de Aranka
Când am pus bulion pe iarnă, toată bucătăria era plină de suc de roșii pe jos. Am început să șterg gresia cu un burete de spălat vase, și frecam și mă chinuiam, până când mi-a venit în minte că doar am Vixi! Repede am luat mopul și am șters în câteva minute toată bucătăria, fără nici un efort. Mi-am economisit mult timp și lucru. (Postat la data 26.11.2015)

Scrie-ți părerea

Experiența cu produsul: Mop Vixi pt. toate tipurile de podele

Alții au cumpărat și acestea