Contact 0771 587 998 - office@greenfamily.ro

Nu aveți nici un produs în coș.

Subtotal: 0,00 RON

Inimă efervescentă Numai Lavandă

Mai Multe Vizualizări

Inimă efervescentă - numai lavandă - 100g

Aşteptăm cu interes părerea ta despre acest produs

Inima efervescentă - Numai Lavandă poate fi folosită în cada de baie cu apă caldă și conţine bicarbonat de sodiu şi acid citric, precum şi ulei esențial şi flori de lavandă , binecunoscute pentru starea de relaxare şi echilibru pe care o creează.

13,99 RON

Detalii

Ingredientele au fost alese pentru proprietăţile lor de hidratare și catifelare, de îndepărtare a celulelor moarte, de calmare şi relaxare a pielii.

Pentru a potenţa efectele celorlalte ingrediente, a fost adăugat în această reţetă ulei de sâmburi de struguri, ceea ce îi conferă excelente proprietăţi emoliente şi antiage. Are un rol dovedit în regenerarea celulelor şi este un antioxidant natural, ce protejează eficient pielea în faţa radicalilor liberi.

Utilizare : Inima efervescentă se pune in cada de baie cu apă caldă  si se dizolvă, eliberând in cadă igredientele sale nutritive, emoliente si relaxante.

Păstrare: ferit de umezeală

 

Produsul a fost testat dermatologic şi notificat pe Portalul Comisiei Europene, conform legii. Beneficiază de analize fizico-chimice şi microbiologice acordate de Laborex 2000, laborator autorizat de către Oficiul pentru Protecţia Consumatorului şi acreditat de către RENAR (Asociaţia Naţională de Acreditare din Romania) în conformitate cu SR EN 17025.

sodium bicarbonate/bicarbonat de sodiu, citric acid/acid citric, vitis vinifera seed oil /ulei de seminţe de struguri, aqua/apă, lavandula angustifolia oil /ulei esenţial de lavandă, lavandula angustifolia/flori de lavandă.

Informații Suplimentare

Tipul de ten Nu
Efect Aromaterapie, Calmare, Catifelare, Relaxare
Recomandat și pentru Nu
Producător Sabio Cosmetics
Prezentare 100 g

Recenzii Client

Scrie-ți părerea

Experiența cu produsul: Inimă efervescentă - numai lavandă - 100g