Contact 0771 587 998 - office@greenfamily.ro

Nu aveți nici un produs în coș.

Subtotal: 0,00 RON

Inimă efervescentă cu Scorțișoară & Cacao

Mai Multe Vizualizări

Inimă efervescentă - Scorțișoară & Cacao - 100g

Aşteptăm cu interes părerea ta despre acest produs

Inima efervescentă cu Scorţişoară & Cacao te va duce într-un tărâm de vis cu aromele sale, te va binedispune și îți va îngriji pielea.

13,99 RON

Detalii

Ingredientele bicarbonat de sodiu şi acid citric, precum şi uleiul esențial de scorțişoară, au fost alese pentru proprietăţile lor de hidratare și catifelare, de îndepărtare a celulelor moarte, de calmare şi relaxare a pielii.

Pentru a potenţa efectele celorlalte ingrediente, a fost adaugat în această reţetă unt de cacao, ceea ce îi conferă excelente proprietăţi emoliente şi antiage. Are un rol dovedit în regenerarea celulelor şi este un antioxidant natural, ce protejează eficient pielea în faţa radicalilor liberi.

Uleiul esenţial de scorţişoară contribuie la alungarea tensiunii şi stresului, ameliorează stările de anxietate, stimulează circulaţia sanguină şi limfatică, are proprietăţi, tonifiante, încălzitoare, revitalizante şi afrodisiace.

Utilizare : Inima efervescentă se pune in cada de baie cu apă caldă  si se dizolvă, eliberând in cadă igredientele sale nutritive, emoliente si relaxante.

Păstrare: ferit de umezeală

 

Produsul a fost testat dermatologic şi notificat pe Portalul Comisiei Europene, conform legii. Beneficiază de analize fizico-chimice şi microbiologice acordate de Laborex 2000, laborator autorizat de către Oficiul pentru Protecţia Consumatorului şi acreditat de către RENAR (Asociaţia Naţională de Acreditare din Romania) în conformitate cu SR EN 17025.

sodium bicarbonate/bicarbonat de sodiu, citric acid/acid citric, vitis vinifera seed oil /ulei de seminţe de struguri, aqua/apă, theobroma cacao seed powder / cacao, cinnamomum zeylanicum bark oil /ulei esenţial de scorţişoară.

Informații Suplimentare

Tipul de ten Nu
Efect Anti-age, Aromaterapie, Calmare, Exfoliere și tonifiere, Hidratare, Revitalizare
Recomandat și pentru Nu
Producător Sabio Cosmetics
Prezentare 100 g

Recenzii Client

Scrie-ți părerea

Experiența cu produsul: Inimă efervescentă - Scorțișoară & Cacao - 100g