Contact 0771 587 998 - office@greenfamily.ro

Nu aveți nici un produs în coș.

Subtotal: 0,00 RON

Inimă efervescentă cu Lămâie, Portocală & Iasomie

Mai Multe Vizualizări

Inimă efervescentă - Lămâie, Portocală & Iasomie - 100g

Aşteptăm cu interes părerea ta despre acest produs

Pentru o baie cu arome exotice, revigorante, care te va face să te simți ca într-o vacanță.


 

13,99 RON

Detalii

Inima efervescentă cu Lămâie, Portocală și Iasomie poate fi folosită în cada de baie cu apă caldă și conţine bicarbonat de sodiu şi acid citric, uleiuri esențiale de lămâie, portocală şi bergamotă, precum şi flori de iasomie, binecunoscute pentru starea de relaxare şi împrospătare pe care o creează.

Aceste ingrediente au fost alese pentru proprietăţile lor de hidratare și catifelare, de îndepărtare a celulelor moarte, de calmare şi relaxare a pielii.

Pentru a potenţa efectele celorlalte ingrediente, s-a adaugat în această reţetă ulei de sâmburi de struguri, ceea ce îi conferă excelente proprietăţi emoliente şi antiage. Are un rol dovedit în regenerarea celulelor şi este un antioxidant natural, ce protejează eficient pielea în faţa radicalilor liberi.

Praful de turmeric, denumit şi “şofranul Indian” dă strălucire pielii, estompând diverse tipuri de pete şi pigmenţi, tonifiind totodată.

 

Utilizare : Inima efervescentă se pune in cada de baie cu apă caldă  si se dizolvă, eliberând in cadă igredientele sale nutritive, emoliente si relaxante.

Păstrare: ferit de umezeală

 

Produsul a fost testat dermatologic şi notificat pe Portalul Comisiei Europene, conform legii. Beneficiază de analize fizico-chimice şi microbiologice acordate de Laborex 2000, laborator autorizat de către Oficiul pentru Protecţia Consumatorului şi acreditat de către RENAR (Asociaţia Naţională de Acreditare din Romania) în conformitate cu SR EN 17025.

sodium bicarbonate/bicarbonat de sodiu, citric acid/acid citric, vitis vinifera seed oil /ulei de seminţe de struguri, aqua/apă, curcuma songa/ pulbere din radacina de turmeric, uleiuri esentiale de bergamotă, lămâie si portocală.

Informații Suplimentare

Tipul de ten Nu
Efect Anti-age, Aromaterapie, Catifelare, Exfoliere și tonifiere, Hidratare, Prospețime, Tonifiere
Recomandat și pentru Nu
Producător Sabio Cosmetics
Prezentare 100 g

Recenzii Client

Scrie-ți părerea

Experiența cu produsul: Inimă efervescentă - Lămâie, Portocală & Iasomie - 100g