Contact 0771 587 998 - office@greenfamily.ro

Nu aveți nici un produs în coș.

Subtotal: 0,00 RON

Garanția purității de 200%!

GARANȚIA PURITĂȚII DE 200%!!

Dorim să-ți oferim produse pure, cu beneficii reale în ceea ce privește îngrijirea corporală sau igiena locuinței, fără efecte secundare ascunse, nedorite. De aceea, verificăm în mod constant lista ingredientelor produselor pe care le comercializăm, pentru a fi siguri, că produsele nu doar promit ingrediente naturale, ci într-adevăr conțin acele substanțe.

Dacă totuși ne scapă un produs și verificând lista INCI ajungi la concluzia că produsul achiziționat conține și substanțe periculoase sau neagreate de către noi, poți beneficia de GARANȚIA PURITĂȚII, ceea ce înseamnă că vei primi înapoi toți banii plătiți pentru produsul respectiv și vei putea păstra produsul. 

Condițiile pentru acordarea garanției purității:

1. clientul a comandat și plătit produsul de pe site-ul www.greenfamily.ro și poate justifica acest lucru cu factura și chitanța.

2. produsul conține ingrediente din următoarele categorii: parabeni, săruri de aluminiu, derivați de petrol, coloranți artificiali, parfum artificial, fluorid, substanțe de origine animală, spumanți sintetici precum Sodium Lauryl Sulfate (SLS).

3. Sesizarea Societății se face în scris, în termen de 20 zile calendaristice de la data recepționării produsului.

Procedura de compensare:

1. Cumpărătorul trimite o sesizare în scris (prin email sau prin formularul de contact) către S.C. Green Living SRL cu privire la produsul achiziționat, precizând ingredientul suspect din lista INCI. Sesizarea va fi însoțită și de factura și chitanța cu care clientul a achiziționat produsul.

2. S.C. Green Living SRL verifică dacă ingredientul menționat face parte din următoarele categorii de substanțe: parabeni, săruri de aluminiu, derivați de petrol, coloranți artificiali, parfum artificial, fluorid, substanțe de origine animală, spumanți sintetici precum Sodium Lauryl Sulfate (SLS). În cazul în care se confirmă apartenența ingredientului într-unul din categoriile de mai sus, S.C. Green Living SRL va proceda la plătirea prețului pe care l-a plătit clientul pentru produsul respectiv în contul clientului, urmărând pașii următori:

- S.C. Green Living SRL îl informează pe client în scris despre decizia luată și solicită de la client contul IBAN și banca în care se dorește primirea sumei precizate

- după primirea datelor necesare, S.C. Green Living SRL va vira suma în contul clientului, în termen de 14 zile de la data primirii numărului de cont.

- suma pe care clientul îl primește înapoi va fi exact suma cu care clientul a achiziționat produsul respectiv, chiar dacă între timp prețul acelui produs s-a modificat.

3. În cazul în care ingredientul nu face parte din nici o categorie de substanțe menționată mai sus, societatea informează clientul în scris despre acest fapt. În acest caz clientul nu beneficiază de Garanția Purității și nu i se vor returna banii plătiți pentru produs. 

4. Decizia finală cu privire la acordarea garanției purității o va lua S.C. Green Living SRL.