Contact 0771 587 998 - office@greenfamily.ro

Nu aveți nici un produs în coș.

Subtotal: 0,00 RON

ECOS Baby - detergent bebeluși - 1,5 l

Mai Multe Vizualizări

ECOS Baby - Detergent lichid pt. bebeluși cu mușețel și lavandă

Aşteptăm cu interes părerea ta despre acest produs

Am scos din oferta noastră detergenții de la Earth Friendly Products din două motive:


1. Sunt fabricate în SUA, ceea ce înseamncă că în urma transportului sunt emise mult mai multe gaze cu efect de seră, decât în cazul produselor fabricate în Europa. Când adoptăm un stil de viață ecologic, trebuie să începem să privim lumea în ansamblu, nu doar în bucățele. Astfel, chiar dacă produsele Earth Friendly sunt prietenoase cu mediul în ceea ce privește compoziția lor, amprenta acestora devine mult mai mare, dacă sunt transportate pe distanțe foarte mari. Dacă nu ar exista alte variante, atunci și noi am continua să le distribuim. Din fericire însă, există destui producători europeni, pentru care atât compoziția produselor, cât și modul de fabricare și emisiile de CO2 sunt aspecte de o importanță majoră.


2. Conțin un conservant numit Methylisothiazolinone, care poate irita pielea, cauza alergii și chiar avea efecte neurotoxice. Această substanță poate fi foarte periculoasă, dacă este utilizată în cosmetice. Folosită în detergenți, nu este de așteptat să intre foarte mult în contact cu pielea, totuși, există riscuri să rămână reziduuri de detergent pe hainele spălate. Din acest motiv, și datorită faptului că există alternative de detergenți foarte buni care nu conțin această substanță, considerăm că este mai bine s-o evităm.

48,99 RON

Detalii

Noi am optat deci pentru produsele de la Sodasan, Sonett și bila de spălare fără detergent.

Detergent Sodasan sensitive Ecobola Irisana

Water, Plant-Based Surfactant Blend (5-15% anionic, 5-15% amphoteric, <5% non-ionic), Phenoxyethanol (preservative), Alcohol Denat. (corn-derived ), Methylisothiazolinone (preservative), Lavandula Angustifolia (Lavender) Oil (N.O.P. Certified Organic), Anthemis Nobilis (Chamomile) Flower Oil (N.O.P. Certified Organic)

Informații Suplimentare

Producător Earth Friendly Products
Prezentare 1,5 l
Parfum Nu
Detergent pentru Nu
Efect Nu
Certificare Nu

Recenzii Client

Scrie-ți părerea

Experiența cu produsul: ECOS Baby - Detergent lichid pt. bebeluși cu mușețel și lavandă