Contact 0771 587 998 - office@greenfamily.ro

Nu aveți nici un produs în coș.

Subtotal: 0,00 RON

Despre Green Family

 

Misiunea noastră

Green Family nu este doar un magazin online - este un mod de viață. Scopul nostru este să clădim o comunitate de oameni entuziasmați și cu simț al responsabilității față de oameni și natură, o comunitate informată care știe cum poate trăi mai sănătos.

Desigur, nu de pe o zi pe alta, dar începem cu pași mici și vom evolua pe parcurs. Pe paginile noastre vei găsi din ce în ce mai multe informații despre un stil de viață sănătos, în armonie cu natura, în tematici precum alimentația, îngrijirea corporală, modalități de a trăi o viață cât se poate de ecologică. 

Dorim să fim o comunitate interactivă, să comunicăm cât mai mult cu tine, de aceea așteptăm cu mare interes și cu mult drag orice fel de sugestie în legătură cu site-ul: ce îți place, ce nu-ți place, ce produse, ce producători, ce informații ai dori să găsești la noi. Scrie-ne aici sau prin email (people@greenfamily.ro) sau contactează-ne prin telefon 004-0771-587.998.

 


Despre magazinul Green Family

Te-ai gândit vreodată, că fiecare lucru nou pe care îl cumperi și îl duci acasă, va fi din momentul acela parte din viața ta și într-o anumită măsură îți și schimbă viața? Și nu vorbim de lucruri mari cum ar fi o locuință sau mașină. Chiar și lucrurile mici îți schimbă viața și pe tine.

De exemplu dacă îți iei o rochie nouă cu care îți stă foarte bine, înseamnă că, atunci când o porți, te simți un pic mai frumoasă, ești un pic mai sigură pe tine, ești un pic mai veselă. Sau dacă îți pui un ghiveci de flori pe birou - ți-ai schimbat biroul și parcă zâmbești mai ușor când îl vezi. Dacă ne gândim bine, suntem în mod constant influențați de obiectele din jurul nostru - de multe ori în bine, dar de multe ori în rău, dacă nu alegem cu grijă. Dacă de exemplu mănânci în mod constant mâncare nesănătoasă tip fast food și chipsuri etc., îți vei schimba corpul și starea de sănătate în mai rău.

Același lucru se întâmplă și dacă nu folosești produse de îngrijire corporală benefice pentru organism, ci alegi - din lipsă de informații - variantele nocive. Cu timpul vei observa efectele negative: îmbătrânirea prematură a pielii, alergii, uscăciune, păr fără viață, în cazuri extrem de nefericite chiar boli grave. 


Noi, la Green Family îți oferim produse de îngrijire corporală și pentru locuință care nu dăunează sănătății și nici mediului înconjurător.

Ce înseamnă acest lucru?

Detergenții noștri sunt din ingrediente pe bază de plante, nu poluează și sunt biodegradabili.

Cosmeticele noastre nu conțin:

 • Aluminiu
 • Derivate din petrol
 • Diethanolamină (DEA)
 • Elastină
 • Fluorid
 • Glicerină sintetică
 • Colagen de origine animală
 • Propylenglycol
 • Sodium Lauryl Sulfate, Sodium Laureth Sulfate (SLS)
 • Parabeni
 • Parfumuri sintetice
 • Coloranți sintetici

De ce sunt dăunătoare substanțele de mai sus? Poți citi despre ele în acest articol


Dorim să susținem producătorii autohtoni, de aceea căutăm branduri din România care corespund criteriilor noastre și care reprezintă valori asemănătoare cu noi.

Am început colaborarea cu Sabio Cosmetics și Trio Verde, după care ne-am împrietenit cu BioAlexi, Trëzy, Steaua Divină și Hiperambrozia. Vom continua și în viitor să lărgim portofoliul de produse și cu alți fabricanți de produse bio de calitate din România, dar și din străinătate.

 

 

Te mai așteaptă multe-multe noutăți și suprize în viitor, așa că îți urăm Bun-Venit în Familia noastră Verde!

Echipa Green Family


 

Poți să faci cunoștință aici cu fondatoarea Green Family,

Portret Melinda

o femeie care începând cu momentul de când a devenit mamă, a pornit nu doar pe drumul maternității, dar și pe drumul unei vieți mai conștiente.