Contact 0771 587 998 - office@greenfamily.ro

Nu aveți nici un produs în coș.

Subtotal: 0,00 RON

Deodorant stick natural Fresh men - bărbați - Azaria - 60ml

Mai Multe Vizualizări

Deodorant stick natural Fresh men - bărbați - Azaria - 60ml

Aşteptăm cu interes părerea ta despre acest produs

Un deodorant 100% natural pentru bărbații dragi din viața noastră pe care nu trebuie să îi neglijăm. Conține o aromă masculină datorită uleiurilor esențiale alese special pentru ei.

34,99 RON

Detalii

Deodorantul natural pentru bărbați „Fresh men”, marca Azaria nu conține aluminiu, parabeni, SLS sau diferite parfumuri sintetice care ne intoxică organismul și ne afectează sănătatea.

Nu este un antiperspirant care îți blochează și astupă porii de la nivelul axilei, ci lasă pielea liberă să respire, astfel are loc procesul natural de autoreglare a căldurii și transpirației să se producă. Porii fiind neastupați, sunt eliberate toxinele din organism și se răcorește organismul. Dacă folosim un deodorant antiperspirant din comerț, blocăm transpirația, adică toxinele nu sunt eliberate în mod natural, ci sunt reținute în organism, iar acest lucru duce la probleme grave de sănătate.

Piatra de alaun este un mineral, o sare de potasiu în întregime naturală, recunoscută pentru propietățile sale antibacteriene, antimicotice, și împiedică formarea mirosurilor neplăcute.

Farnesolul este un dezodorizant puternic care distruge bacteriile răspunzătoare de mirosurile neplăcute.

Deodorantele Azaria nu au în compoziție amidon din porumb care conține zahăruri naturale care hrănesc și ajută la înmulțirea bacteriilor.

 

Ingrediente: unt de cacao bio, ceară de albine bio, farnesol, piatră de alaun, emulsifiant și ulei esențial de eucalipt, salvie, lămâie.

unt de cacao bio, ceară de albine bio, farnesol, piatră de alaun, emulsifiant și ulei esențial de eucalipt, salvie, lămâie.

Informații Suplimentare

Tipul de ten Nu
Efect Antibacterian, Dezodorizare
Recomandat și pentru Bărbați
Producător Azaria
Prezentare 60 ml

Recenzii Client

Scrie-ți părerea

Experiența cu produsul: Deodorant stick natural Fresh men - bărbați - Azaria - 60ml