Contact 0771 587 998 - office@greenfamily.ro

Nu aveți nici un produs în coș.

Subtotal: 0,00 RON

Cremă naturală de corp „Energizantă” - Azaria - 240ml

Mai Multe Vizualizări

Cremă naturală de corp „Energizantă” - Azaria - 240ml

Aşteptăm cu interes părerea ta despre acest produs

Crema de corp energizantă are un miros fresh, proaspăt care te va învălui cu aromele sale crude, răcoritoare, înviorătoare care o să te umple de energie și bună dispoziție.

64,35 RON

Detalii

Este un unt foarte bogat și excelent pentru hidratarea pielii uscate, pentru menținerea elasticității și umidității pielii, acest lucru fiind asigurat de acizii grași și vitaminele A, B și E care se găsesc în uleiurile vegetale și unturile folosite.

Untul de corp cu textura fină, spumoasă, plăcută la atingere care se va aplica și întinde foarte ușor. Din ingrediente atent selecționate și de calitate, crema de corp îți oferă o hidratare în profunzime, iar pielea va rămâne fină ca mătasea și parfumată.

O cremă hidratantă, emolientă, nutritivă, plină de vitamine și minerale, concentrată și 100% naturală. Alegerea perfectă pentru o piele frumoasă și sănătoasă.

 

Ingrediente: unt de cacao bio, unt de cocos bio, unt de shea bio, extract de sânziene în ulei de migdale dulci, ulei esențial de lemongrass, limetă și verbină exotică.

unt de cacao bio, unt de cocos bio, unt de shea bio, extract de sânziene în ulei de migdale dulci, ulei esențial de lemongrass, limetă și verbină exotică.

Informații Suplimentare

Tipul de ten normal
Efect Catifelare, Elasticitate, suplețe, Hidratare, Hrănire, Prospețime, Revitalizare, Tonifiere
Recomandat și pentru Nu
Producător Azaria
Prezentare 240 ml

Recenzii Client

Scrie-ți părerea

Experiența cu produsul: Cremă naturală de corp „Energizantă” - Azaria - 240ml