Contact 0771 587 998 - office@greenfamily.ro

Nu aveți nici un produs în coș.

Subtotal: 0,00 RON

Săpun natural cu ingrediente bio - Răsfăț floral - Azaria - 100g

Mai Multe Vizualizări

Săpun natural cu ingrediente bio - Răsfăț floral - Azaria - 100g

Aşteptăm cu interes părerea ta despre acest produs

Răsfăț floral este un săpun de care sigur te vei îndrăgosti. Cu o aromă dulce, delicată și suavă te va duce cu gândul la o grădină de trandafiri într-o zi de vară însorită.


Creat pentru femei romantice, feminine și calde care iubesc florile.

15,99 RON

Detalii

Săpunul natural „Răsfăț floral de la Azaria” are rolul de a-ți evidenția feminitatea. Untul de shea adaugat într-o cantitate generoasă îți va aduce un plus de hidratare. Vei avea senzația că folosești o cremă solidă care face spumă.

Poate fi folosit atât pentru corp, cât și pentru față.

Toate săpunurile Azaria conțin glicerină vegetală, un ingredient extrem de emolient și hidratant care se formează natural în urma procesului de saponificare. Săpunurile clasice de pe rafturile magazinelor sunt mai degrabă niște detergenți, duri cu pielea și care provoacă o serie de iritații pe termen lung, deoarece se extrage la final glicerina din ele și se folosește în alte scopuri.

 

Ce NU conține acest săpun?

Săpunurile Azaria sunt lipsite de compuși chimici, nu este folosit nici uleiul de palmier, chiar dacă este un ingredient ieftin, pentru a proteja natura (cultivarea uleiului de palmier este un dezatru ecologic). Nu sunt testate pe animale și sunt eco-friendly, fiind compuse 100% din ingrediente naturale.

Nu conține derivați din petrol, parfumuri sintetice, coloranți sintetici, spumanți sintetici, conservanți sintetici - acele substanțe din care se fabrică săpunurile obișnuite din comerț. Conține fructe adevărate - deci nu are nevoie de substanțe toxice care să imite aceste arome - cum este cazul multor produse cosmetice de pe rafturile magazinelor.


Ingrediente: unt de cacao bio, unt de cocos bio, unt de shea nerafinat, ulei de migdale dulci, ulei de măsline, ulei de ricin, argilă roșie, extract de trandafiri, ulei esențial de melissa.

unt de cacao bio, unt de cocos bio, unt de shea nerafinat, ulei de migdale dulci, ulei de măsline, ulei de ricin, argilă roșie, extract de trandafiri, ulei esențial de melissa

Informații Suplimentare

Tipul de ten Nu
Efect Catifelare, Hidratare, Hrănire, Îngrijire
Recomandat și pentru Nu
Producător Azaria
Prezentare 100 g

Recenzii Client

Scrie-ți părerea

Experiența cu produsul: Săpun natural cu ingrediente bio - Răsfăț floral - Azaria - 100g