Contact 0771 587 998 - office@greenfamily.ro

Nu aveți nici un produs în coș.

Subtotal: 0,00 RON

Săpun pt. copii - fără miros - 100g

Mai Multe Vizualizări

Săpun natural pentru copii - fără miros – BioAlexi - 100g

Aşteptăm cu interes părerea ta despre acest produs

Este un săpun pentru copii, fiindcă nu conține substanțe alergene, fiind de aceea potrivit și adulților cu o piele sensibilă sau alergică la uleiuri esențiale. Fiecare component este înzestrat cu puteri benefice, conține ulei de cătină, care este un remediu fantastic pentru regenerarea pielii. 

11,99 RON

Detalii

Cui recomandăm săpunul pentru copii?

A fost conceput astfel încât să nu conțină substanțe alergene, sau care ar putea irita pielea. De aceea este recomandat copiilor de peste 6 luni, dar și persoanelor alergice sau sensibile la uleiurile esențiale.

Ce face săpunul pentru copii?

Curăță foarte blând pielea copilului, iar datorită uleiurilor prețioase de măsline, cocos și porumb, hidratează pielea în mod corespunzător. Săpunul produs prin metoda la rece are un conţinut mare de glicerină.

Fiecare ingredient al săpunului are efecte benefice asupra pielii, au fost alese nu doar pentru efectul lor de curățare și pentru spuma lor bogată:

♦ Uleiul de cocos

Rolul uleiurilor vegetale este curățarea, spuma și hidratarea, uleiul de cocos fiind deosebit de prețios din punct de vedere al îngrijirii pielii. Hidratează pielea într-un mod optim, prevenind în același timp îngrășarea ei. Este benefic în cazul anumitor probleme și inflamații ale pielii, ca de exemplu psoriazisul sau eczema.

♦ Laptele de capră

Deja în anticitate, laptele de capră a fost folosit pentru îngrijirea și menținerea tânără a pielii. Într-adevăr, pe atunci era un privilegiu rezervat doamnelor înstărite. Acum din fericire nu trebuie să-ți umpli vana cu lapte de capră, ajunge dacă utilizezi în mod regulat săpunul cu lapte de capră. Deoarece reglează funcționarea glandelor sebacee, poate fi folosit de către orice tip de piele, în special în cazul pielii uscate. Iar dacă am stat prea mult la soare, se recomandă să facem baie cu un săpun cu lapte de capră.

Tratarea eczemei cu ajutorul săpunul cu lapte de capră 

Există puține săpunuri, care nu doar curăță pielea, ci o și îngrijesc și protejează, ajutând-o să se vindece de inflamații, precum și de acnee. Exact de aceste lucruri este capabil săpunul cu lapte de capră, care deține nenumărate caracteristici de protejare a sănătății. Față de alte tipuri de săpunuri, nu usucă pielea, ci o hidratează și totodată calmează inflamația epidermei superioare, este un remediu natural împotriva acneei, datorită efectului antibacterial, împiedică agravarea și răspândirea, resp. infectarea psoriazisului și a eczemei. Vitaminele din laptele de capră hrănesc, iar acizii alfa-hidroxi din compoziție - precum acidul lactic - întineresc pielea prin înlăturarea celulor moarte ale epidermei. Este foarte bogat în vitamina A, ajută la regenerarea leziunilor superficiale, diminuează ridurile, contribuind cu ajutorul selenului la prevenirea daunelor provocate de arsuri solare.

♦ Uleiul de cătină

Cătina este un fruct de minune, cu un conținut uriaș de vitamina C, fiind bogat și în vitaminele A, B1, B2, B6, B8, B9, K, P, PP și E. Conținutul de vitamina E este de 202,9mg/100g de fruct, mai mare decât grâul, porumbul și soia. Vitamina E regenerează pielea, neutralizează radicalii liberi

Uleiul de cătină conține cantități mari de acid alfa-linoleic (omega 3), acid linoleic (omega 6), acid oleic (omega 9), acid palmitoleic (omega 7), b-sitosterin (o substanță puternică de reducere a colesterinului), phytoncine și oligoelemente.

Are un efect puternic de regenerare a pielii, de vindecare a arsurilor (este singura substanță cunoscută, care poate vindeca arsurile aproape fără cicatrici), a tăieturilor, a leziunilor cauzate de raze. Efectele sale antiinflamatoare, antibacteriale și de regenerare a țesăturilor au fost dovedite pe lângă experiența de mii de ani și de către studii clinice.

 

Recomandări

Păstrează săpunul într-o savonieră care să permită scurgerea apei, în aşa fel încât să-şi păstreze textura solidă.

Ca să fie și mai economică, taie-l în două, astfel va fi mai ușor de folosit și va ține mai mult.

 

Ulei de măsline, ulei de palmier, ulei de cocos, ulei de porumb, lapte de capră, apă distilată, ulei de cătină

Informații Suplimentare

Tipul de ten toate
Efect Antibacterian, Calmare, Catifelare, Cicatrizant, Curățare, Hidratare, Hrănire, Îngrijire, Regenerare, Vindecare
Recomandat și pentru Alergici, Bebeluși, Sarcină
Producător Bio-Alexi
Prezentare 100 g

Recenzii Client

Scrie-ți părerea

Experiența cu produsul: Săpun natural pentru copii - fără miros – BioAlexi - 100g