Contact 0771 587 998 - office@greenfamily.ro

Nu aveți nici un produs în coș.

Subtotal: 0,00 RON

Sabio Baby Soap

Mai Multe Vizualizări

Sabio Baby Soap – Săpun solid natural pentru bebeluși

Aşteptăm cu interes părerea ta despre acest produs

Un săpun cu adevărat special, unic și minunat. Folosindu-l poți simți acea dragoste și sensibilitate grijulie pe care fiecare părinte o simte față de copilul său, și pe care la rândul lor și creatorii Sabio i-au însuflețit acestei bijuterii cosmetice.

14,00 RON

Detalii

Ingredientele 100% naturale din acest săpun pentru bebeluși curăţă cu grijă, calmează, protejează, hrănesc şi menţin echilibrul optim de hidratare al pielii copilului:

  • Uleiul de măsline  curăţă şi înmoaie pielea, o hidratează şi regenerează. Conţine antioxidanţi şi este deosebit de eficient în creşterea metabolismului în celule. Vitaminele A şi E din uleiul de măsline sunt absorbite uşor în piele, ajutând la menţinerea elasticităţii şi hidratării acesteia.
  • Untul de cacao  hidratează pielea şi este un antioxidant de excepţie, datorită conţinutului bogat în polifenoli, fitosteroli şi vitamina E.
  • Ovăzul măcinat reface echilibrul hidric al epidermei şi ajută la combaterea uscăciunii pielii. Ajută la curăţarea şi tonifierea pielii delicate a copilului, activând microcirculaţia.
  • Argila  albă are proprietăţi regenerante, elimină celulele moarte, detoxifiază epiderma.

Este un săpun ideal chiar şi pentru cea mai sensibilă piele, a mamei şi a bebeluşului, precum şi pentru pielea uscată si matură.

 

Fără miros, nu conţine parfum şi nici uleiuri esenţiale.

Valabilitate: 24 de luni de la data fabricării.

Păstrare:  A se feri de umiditate şi căldură.

Realizată şi ambalată manual, fiecare bucată de săpun este unică, având nuanţe şi forme cu uşoare diferenţe de la un săpun la altul;

Acest săpun este manufacturat în tranşe mici, prin tehnica saponificării la rece, numai din uleiuri vegetale pure, bogate în glicerină naturală şi uleiuri esenţiale de înaltă calitate, care potenţează acţiunea ingredientelor de bază. Dupa fabricare, sapunul este lasat la maturat timp de 6 saptamani, săpunul devenind ideal pentru a fi utilizat.

Produsul a fost testat dermatologic şi notificat pe Portalul Comisiei Europene, conform legii. Beneficiază de analize fizico-chimice şi microbiologice acordate de Laborex 2000, laborator autorizat de către Oficiul pentru Protecţia Consumatorului şi acreditat de către RENAR (Asociaţia Naţională de Acreditare din Romania) în conformitate cu SR EN 17025.


sodium olivate, sodium cocoate, sodium palmate, sodium cocoa butterate/uleiuri si unturi vegetale saponificate de măsline, cocos, palmier si cacao, avena sativa meal/ovăz organic măcinat, argilla/argilă albă.

Informații Suplimentare

Tipul de ten bebe
Efect Curățare, Îngrijire, Protecție
Recomandat și pentru Alergici, Bebeluși, Sarcină
Producător Sabio Cosmetics
Prezentare 65 g

Recenzii Client

Scrie-ți părerea

Experiența cu produsul: Sabio Baby Soap – Săpun solid natural pentru bebeluși