Contact 0771 587 998 - office@greenfamily.ro

Nu aveți nici un produs în coș.

Subtotal: 0,00 RON

Periuță de dinți, Nordics, din bambus, pt. copii - albastru

Mai Multe Vizualizări

Periuță de dinți, Nordics, din bambus, pt. copii - albastru

Aşteptăm cu interes părerea ta despre acest produs

Periuța de dinți pentru copii Nordics este o alternativă ecologică la periuțele de dinți din plastic, care ajung să polueze natura timp de sute de ani.

20,99 RON

Detalii

Periuța de dinți pentru copii Nordics este o alternativă ecologică la periuțele de dinți din plastic, care ajung să polueze natura timp de sute de ani.

Este foarte important să îi obișnuim și să îi încurajăm pe cei mici să își prețuiască sănătatea și zâmbetul sănătos și să nu privească dentistul ca pe ceva înspăimântator, care provoacă durere. 

Pentru a stimula copiii să își perieze dinții în mod regulat, acest procedeu trebuie să fie unul cât mai plăcut și mai interesant pentru ei. De aceea, periuțele de dinți pentru copii de la Nordics, au mânerul din bambus, iar perii sunt moi și viu colorați pentru a atrage atenția celor mici.


Caracteristici:

  • Mânerul periuțelor de dinți Nordics este realizat din bambus moso, singurul tip de bambus pe care urșii Panda, pe cale de dispariție, nu îl mănâncă. Mânerul este tratat termic, deci este rezistent la apă.
  • Perii sunt realizați dintr-un nailon reciclat, de calitate superioară, care se descompune în natură semnificativ mai repede decât celelalte tipuri de plastic (în cca. 30-40 de ani, față de 400-500 de ani o periuță normală).
  • Nordics folosește peri de nailon și nu peri din păr natural pentru că acesta din urmă reține mult mai multe bacterii periculoase pentru igiena orală.
  • Ambalajul este compus 100% din carton reciclat.

 

Se recomandă schimbarea periuței de dinți o dată la 2-3 luni sau după orice răceală.

Variante la alegere: pentru adulți cu perii galbeni, albaștri sau cu efect de albire; pentru copii cu perii roz sau albaștri

Informații Suplimentare

Producător Nordics
Efect Nu
Prezentare Nu

Recenzii Client

Scrie-ți părerea

Experiența cu produsul: Periuță de dinți, Nordics, din bambus, pt. copii - albastru