Contact 0771 587 998 - office@greenfamily.ro

Nu aveți nici un produs în coș.

Subtotal: 0,00 RON

Gel de duș și șampon pentru bebeluși Sabio Baby

Mai Multe Vizualizări

Gel de duș și șampon pentru bebeluși Sabio Baby - 300 ml

Aşteptăm cu interes părerea ta despre acest produs

Gelul de duș și șamponul Sabio Baby este un produs bogat în substanțe nutritive, revitalizante şi regenerante, fiind ideal pentru spălarea pielii şi părului bebeluşilor, copiilor şi persoanelor cu pielea sensibilă. Potrivit pentru toate tipurile de piele şi pentru toate tipurile de păr și are un PH neutru.

39,99 RON

Detalii

Acest produs cosmetic pentru bebeluși este 2 în 1: gel de duș și șampon natural.

Este formulat pe bază de tenside naturale, cu efect echilibrant, de curăţare blândă, având proprietăţi calmante. La aceste principii active sunt adăugate ingrediente cu efect blând deromoreparator (muşeţelul, aloe vera şi pantenolul).

Ingredientele naturale componente curăţă cu grijă, calmează, protejează, hrănesc şi menţin echilibrul optim de hidratare a pielii copilului şi bebeluşului.

Poate fi adăugat în cada de baie pentru o spumă bogată. Nu provoacă usturimea ochilor și nici lacrimi!

 

Administrare: Se aplică o cantitate suficientă de produs pe piele, se masează uşor şi se clăteşte ulterior cu apă calduţă curată din abundenţă. Pentru mai multă spumă, se poate turna o cantitate mică de produs în vasul de baie.

Valabilitate : 24 luni de la data deschiderii

Păstrare: între 10 - 30oC.

Atenție! A nu se înghiţi.

Produsul a fost testat dermatologic şi notificat pe Portalul Comisiei Europene, conform legii. Beneficiază de analize fizico-chimice şi microbiologice acordate de Laborex 2000, laborator autorizat de către Oficiul pentru Protecţia Consumatorului şi acreditat de către RENAR (Asociaţia Naţională de Acreditare din Romania) în conformitate cu SR EN 17025.

aqua/apă, lauryl glucoside/tensidă consistentă vegetală, aloe barbadensis/ aloe vera gel, sodium benzoate, potassium sorbate, anthemis nobilis flower water/apă de muşeţel, decyl glucoside/tensidă spumantă, panthenol/ provitamina B5, citrus grandis seed e

Informații Suplimentare

Tipul de ten bebe
Efect Curățare, Îngrijire
Recomandat și pentru Bebeluși, Sarcină
Producător Sabio Cosmetics
Prezentare 300 ml

Recenzii Client

Scrie-ți părerea

Experiența cu produsul: Gel de duș și șampon pentru bebeluși Sabio Baby - 300 ml