Contact 0771 587 998 - office@greenfamily.ro

Nu aveți nici un produs în coș.

Subtotal: 0,00 RON

Eco bebe - Cremă pentru fundic - Azaria - 30g

Mai Multe Vizualizări

Eco bebe - Cremă pentru fundic - Azaria - 30g

Aşteptăm cu interes părerea ta despre acest produs

Este o cremă care hidratează pielea micuțului, o hrănește natural și sănătos, iar alantoina (ingredient 100% vegetal), vindecă rănile produse de scutec și accelerează regenerarea celulelor. Untul de shea calmează pielea iritată, cicatrizează iritațiile și este alături de untul de cocos un excelent emolient.

28,99 RON

Detalii

Această cremă este concepută pentru cele mai micuțe fiinte de pe planetă care ne aduc de fiecare dată zâmbetul și bucuria în suflet...copiii noștri. 

Este o cremă care hidratează pielea micuțului, o hrănește natural și sănătos, iar alantoina (ingredient 100% vegetal) vindecă rănile produse de scutec și accelerează regenerarea celulelor. Untul de shea calmează pielea iritată, cicatrizează iritațiile și este alături de untul de cocos un excelent emolient.

Folosită zilnic, bebelușului tău nu îi va apărea nici măcar o singură dată vreo iritație. Este testată pe copii Oanei (mămica din spatele mărcii Azaria), ai prietenilor ei, pe copii clientelor deja de câțiva ani, de când există această cremă.

Trăim într-o lume plină de chimicale, E-uri, conservanți nocivi sănătății și multe alte lucruri periculoase care ne afectează pe toți de la cel mai mic până la cel mai mare, iar ceea ce punem pe piele (începând cu pielea capului și terminând cu cea a tălpilor), intră în cele din urmă în corpul nostru (în proporție de până la 60%).

Este important ca ingredientele din produsele de îngrijire să nu fie sintetice sau modificate genetic, pentru că în acest caz riscul de a face rău pielii este foarte mare – în timp, pot apărea boli de piele, afecțiuni la nivelul organelor interne sau dereglări hormonale.

De aceea este necesar sa fim foarte atenți cu îngrijirea care le-o oferim micuților, iar aceasta cremă pentru scutec și corp, este ceea ce ei au nevoie: o cremă 100% naturală fără nimic toxic în ea.

Bebelușul tău va fi mult mai fericit și sănătos!

Despre alantoină:
- este un ingredient de origine vegetală extras din rădăcinile şi frunzele de tătăneasă
- accelerează vindecarea rănilor și regenerarea celulelor
- hidratează pielea
- are propietăți antiseptice și calmante
- este nontoxic și non iritant


Notă: Crema se face în momentul plasării comenzii pentru a fi cât mai proaspătă.

Ingrediente: unt de cocos bio, unt de shea nerafinat bio, ulei de mușețel și gălbenele bio, ceară de albine pură și alantoină. Nu conține uleiuri esențiale, are un miros plăcut și discret care este dat de către unturi și uleiuri.

unt de cocos bio, unt de shea nerafinat bio, ulei de mușețel și gălbenele bio, ceară de albine pură și alantoină. Nu conține uleiuri esențiale, are un miros plăcut și discret care este dat de către unturi și uleiuri.

Informații Suplimentare

Tipul de ten Nu
Efect Calmare, Cicatrizant, Hidratare, Hrănire
Recomandat și pentru Alergici, Bebeluși
Producător Azaria
Prezentare 30 g

Recenzii Client

Scrie-ți părerea

Experiența cu produsul: Eco bebe - Cremă pentru fundic - Azaria - 30g