Contact 0771 587 998 - office@greenfamily.ro

Nu aveți nici un produs în coș.

Subtotal: 0,00 RON

Detergenți

Grilă  Listă 

 1. Detergent ecologic universal, 500 ml - Sonett

  Detergent ecologic universal - Sonett

  15,99 RON

  Deoarece se poate utiliza peste tot în casă, nu este nevoie să cumperi diferite soluții pentru diferite suprafețe, economisind bani și protejând natura în același timp. Întrunește calitățile soluțiilor pentru pardoseală, pentru mobilă, pentru baie, pentru bucătărie, pentru chiuvetă, pentru sticlă etc. - deci în loc de minim 6 soluții, vei avea nevoie doar de una!

  Aflați Mai Multe

 2. Spray ecologic pentru scos pete - 100ml - Sonett

  Spray ecologic pentru scos pete - 100ml - Sonett

  16,69 RON

  Un spray pentru scos pete care poate fi folosit inclusiv pe lână și mătase. Eficient pentru pete precum cele cauzate de grăsimi, urme de pix, ciocolată, etc.

  Aflați Mai Multe

 3. Soluție ecologică de curățat toaleta, 750ml - Sonett

  Soluție ecologică de curățat toaleta, 750ml - Sonett

  16,99 RON

  Soluțiile obișnuite pentru curățarea toaletei conțin de regulă o serie de substanțe foarte periculoase pentru sănătate, care pot afecta nu doar pielea, ci sunt și mai periculoase datorită vaporilor pe care le emit. De aceea, este foarte important, ca soluția pentru spălarea toaletei să nu conțină astfel de ingrediente periculoase. 

  Detergentul ecologic pentru toaletă de la Sonett curăță cu ajutorul acidului citric și dezinfectează datorită uleiului de cedru. Nu va trebui să te mai ferești de mirosul înțepător de clor al detergenților obișnuiți.

  Aflați Mai Multe

 4. Soluție bio concentrată împotriva petelor și mirosurilor - 250 ml - Sodasan

  Soluție bio concentrată împotriva petelor și mirosurilor - 250 ml - Sodasan

  31,99 RON

  Soluția ecologică specială pentru curățat multisuprafețe, îndepărtează petele de ulei și grăsimi, machiaj, stilouri, cariocă, gumă de mestecat, grăsimi, rășini, reziduuri adezive din textile, tapițerie, covoare. În formă diluată, se poate utiliza și ca soluție universală pentru curățenie.

  Aflați Mai Multe

 5. Soluție ecologică de curățat toaleta - 750 ml - Sodasan

  Soluție ecologică de curățat toaleta - Sodasan

  21,90 RON

  Soluția ecologică pentru curățarea toaletei funcționează eficient împotriva celor mai dure pete. Curăță și dezinfectează vasul de toaletă, precum și toate suprafețele din porțelan.

  Aflați Mai Multe

 6. Lavetă abrazivă albastru închis

  Lavetă abrazivă - Vixi

  29,99 RON
  Curăță orice fără orice detergent. Aceste lavete sunt de nelipsit dintr-o casă sănătos de curată. Nu este necesară folosirea detergentului, deoarece laveta cu două fețe curăță fără probleme orice suprafață din bucătărie, baie, camere sau de ce nu, autoturisme. Aflați Mai Multe

 7. Lavetă universală

  Lavetă universală - Vixi

  29,99 RON
  O lavetă moale, foarte absorbantă care este îți va fi utilă peste tot în casă. Pentru a lustrui mobila, pentru a șterge suprafețe, pentru a șterge lichidul vărsat. Aflați Mai Multe

 8. Mop Vixi

  Mop Vixi pt. toate tipurile de podele

  44,99 RON

  Dacă ai încercat odată mopul Vixi pentru ștergerea podelei – parchet sau gresie – nu vei mai folosi vreodată un alt dispozitiv pentru această treabă. Mopul Vixi curăță fără urme și lasă o suprafață perfect curată și lucioasă.

  Aflați Mai Multe

 9. Set lavete pt. curățarea geamului

  Set lavete pentru curăţarea geamului - Vixi

  54,99 RON
  Spălatul geamurilor și oglinzilor ți se pare o muncă anevoioasă și obositoare? Nu și dacă folosești lavetele pentru curățarea geamului de la Vixi. Cu ajutorul lor vei avea suprafețe din sticlă curate și strălucitoare, fără efort mare, fără mult timp pierdut și fără a utiliza nici un fel de detergent!! Ți se pare incredibil? Da, este incredibil! Dar adevărat. Aflați Mai Multe

 10. Lavetă de șters praful

  Lavetă pentru şters praful Vixi

  29,99 RON
  Cu această lavetă ștergerea prafului în toată casa nu-ți va lua mai mult de câteva minute, deoarece poți șterge praful de pe o suprafață cu doar o singură mișcare. Microfibrele din lavetă atrag şi reţin praful în material, astfel acesta nu ajunge în aer. Se recomandă și pentru persoane cu alergii! Aflați Mai Multe

 11. Dedurizant ecologic pentru apă - 500g - Sonett

  Dedurizant ecologic pentru apă - Sonett

  18,99 RON

  Pentru o spălare cât mai ecologică și economică, cel mai bine este să folosim dedurizant adițional la detergent - fiind astfel posibilă dozarea strict necesară - fără risipă. Dedurizantul optimizează capacitatea de curățare a detergentului.

  Aflați Mai Multe

 12. Complex înălbitor și pt. scos pete ecologic - 450g - Sonett

  Complex înălbitor și pt. scos pete ecologic - Sonett

  18,99 RON

  Folosește Complexul înălbitor și pt. scos pete ecologic de la Sonett pentru: înălbirea rufelor, scoaterea petelor din rufele albe, împrospătarea rufelor albe care au căpătat nuanțe gălbui sau gri. 
  Scoate pete cauzate de vin, fructe, cafea, ceai, iarbă verde, previne îngălbenirea hainelor albe.

  Aflați Mai Multe

 13. Detergent ecologic lichid pt. lână și mătase - lavandă - Sonett

  Detergent ecologic lichid pt. lână și mătase - Sonett

  32,99 RON

  Dedicat pentru rufe delicate precum lâna, mătasea, etc. Poate fi folosit atât în mașina de spălat rufe, cât și pentru spălări manuale. Se utilizează pentru spălări la temperaturi între 30–40 °C.

  Există și varianta fără parfum, pentru persoane deosebit de sensibile chiar și la uleiurile esențiale ecologice, în acest caz, la uleiul de lavandă.

  Aflați Mai Multe

 14. Detergent ecologic lichid pt. rufe albe și colorate - lavandă - 2L - Sonett

  Detergenți ecologici lichizi pt. rufe albe și colorate - Sonett

  49,99 RON

  Detergenții lichizi ecologici de la Sonett se potrivesc pentru haine albe și colorate din bumbac, in, cânepă, și mixturi de țesături. Ingredientele sunt biodegradabile și prietenoase cu pielea. Formulă specială care face față spălărilor inclusiv când duritatea apei este ridicată

  Aflați Mai Multe

 15. Detergent ecologic pentru spălat vase, lămâie, 300ml - Sonett

  Detergenți ecologici pentru spălat vase - Sonett

  10,99 RON

  Detergenții de vase Sonett sunt delicați cu pielea, fiind potriviți chiar și pentru persoanele cu piele sensibilă, datorită formulei unice de surfactanți hipoalergeni combinați cu esențe și uleiuri esențiale 100% naturale. Varianta fără miros nu conține nici uleiuri esențiale.

  Se găsesc în mai multe variante de parfum și la gramaje diferite.

  Aflați Mai Multe

 16. Tablete ecologice pt mașina de spălat vase - 25x20g - Sonett

  Tablete ecologice pt mașina de spălat vase - 25x20g - Sonett

  29,99 RON

  Un detergent bio sub forma de tablete destinat spălării automate a vaselor în mașina de spălat vase.

  Ingredientele active principale sunt carbonatul de sodiu, silicații, și uleiul de ricin sulfatat, dizolvând grăsimile și spălând în profunzime vasele. Fără parfumuri, fără enzime, fără fosfați. 

  Aflați Mai Multe

 17. Detergent ecologic praf pt. rufe 1,2 kg - Sonett

  Detergent ecologic praf pt. rufe - Sonett

  44,99 RON

  Un detergent bio potrivit pentru haine din bumbac, in, cânepă și mixturi de țesături. Ingredientul principal al acestui detergent este săpunul vegetal pur. Spală la temperaturi cuprinse între 40 și 95 °C.

  Aflați Mai Multe

 18. Detergent ecologic lichid pt rufe delicate, lână și mătase - 750 ml - Sodasan

  Detergent ecologic lichid pt rufe delicate, lână și mătase - 750 ml - Sodasan

  32,99 RON

  Detergentul ecologic lichid pentru rufe delicate, lână și mătase Sodasan este potrivit pentru toate fibrele sensibile, cum ar fi: lâna, lâna alpaca, mătase, mohair, fibre Goretex și articole sport funcționale.

  Se poate folosi atât pentru spălari manuale cât şi pentru maşina automată.

  Aflați Mai Multe

 19. Detergent praf ecologic confort sensitiv -1,2kg - Sodasan

  Detergent praf ecologic confort sensitiv - Sodasan

  50,99 RON

  Detergentul praf compact sensitiv de la Sodasan este hipoalergen: a fost special conceput pentru persoane cu piele sensibilă sau alergică, fiind potrivită pentru hainele bebelușilor și copiilor, dar și a adulților cu probleme dermatologice

  Fiind un produs ecologic, nu conține substanțe chimice de sinteză, conservanți, enzime, coloranți sau parfumanți artificiali, dar nu conține nici parfumuri de origine naturală, din uleiuri esențiale. 

  Aflați Mai Multe

 20. Detergent praf ecologic compact pt. rufe albe și colorate - 1,2 kg - Sodasan

  Detergent praf ecologic compact pt. rufe albe și colorate - Sodasan

  50,99 RON

  Detergentul universal pentru toate materialele exceptând lâna și mătasea. Nu conține înălbitori optici sau enzime.  

  Potrivit atât pentru spălare manuală, cât și pentru mașina automată, pt. temperaturi între 40 - 95ºC. Culorile rămân strălucitoare mai mult timp, iar fibrele sunt protejate

  Aflați Mai Multe

 21. Detergent de vase ecologic - sensitiv - Sodasan - 500ml

  Detergent de vase ecologic - sensitiv - Sodasan - 500ml

  15,99 RON

  Detergentul lichid de vase „Sensitive” Sodasan este foarte eficient pentru spălare manuală. Are o putere mare de dizolvare a grăsimilor, poate fi utilizat și pentru porțelanurile și tacâmurile foarte delicate și, datorită formulei sale ușoare, este recomandat în mod special persoanelor cu pielea sensibilă. Produs vegan certificat ecologic.

  Aflați Mai Multe

 22. Detergent ecologic lichid pentru rufe albe și colorate 1,5 l - sensitiv - Sodasan

  Detergent ecologic lichid pentru rufe albe și colorate - sensitiv - Sodasan

  41,99 RON

  Detergent ecologic lichid pentru rufe albe și colorate - sensitiv este destinat în special persoanelor cu pielea sensibilă, pentru alergici şi copii, un detergent pe bază de săpun şi surfactanţi vegetali, neparfumat.

  Aflați Mai Multe

 23. Înălbitor ecologic pe bază de oxigen - 500 g - Sodasan

  Complex înălbitor și pt. scos pete ecologic pe bază de oxigen - 500 g - Sodasan

  21,90 RON

  Fără clor, fără substanţe toxice sau înălbitori optici. Previne sau elimină îngălbenirea hainelor albe, bun pentru petele din hainele color.

  Beneficii:

  • - elimină eficient şi igienic prin oxigen activ petele din rufe
  • - fără parfum
  • - testat dermatologic
  • - fără conservanţi, enzime sau derivate pe bază de clor
  • - îmbunătăţeşte puterea de spălare a detergentului
  Aflați Mai Multe

 24. Soluție ecologică pentru clătire vase - 500ml - Sodasan

  Soluție ecologică pentru clătire vase - 500ml - Sodasan

  24,90 RON

  Soluția de clătire vase de la Sodasan, deoarece reduce tensiunea superficială, facilitează scurgerea mai bună a apei de pe vase. Astfel, vasele se vor usca fără pete și vor străluci.

  Aflați Mai Multe

 25. Tablete ecologice pentru mașina de spălat vase - 25 x 25g - Sodasan

  Tablete ecologice pentru mașina de spălat vase - 25 x 25g - Sodasan

  36,90 RON

  Alternativa ecologică la produsele convenționale din comerț. Rezultate perfecte, vase fără urme de chimicale. Să obții o strălucire perfectă a vaselor nu poate fi mai ușor! În plus, tabletele nu conțin clor și fosfați.

  Aflați Mai Multe

 26. Sare regenerantă ecologică pt. mașina de spălat vase - 2kg - Sodasan

  Sare regenerantă ecologică pt. mașina de spălat vase - 2kg - Sodasan

  22,99 RON

  Sarea pt. regenerare este necesară în mașina de spălat vase pentru a restaura schimbătorul de ioni care asigură dedurizarea apei. 

  Beneficiile:

  • - doar sare pură cristalizată
  • - fără anti-aglomeranți, coloranți
  • - fără enzime, fără substanțe modificate genetic
  Aflați Mai Multe

 27. Detergent lichid ecologic cu lămâie - 1 l

  Detergent de vase ecologic cu lămâie - Sodasan

  14,99 RON

  Nu trebuie să cauți mai departe, ai găsit detergentul de vase care este așa de delicat, încât se poate folosi și ca săpun lichid, curăță totuși foarte bine vasele, ajunge pentru multă vreme și nu poluează!  Alternativa ecologică la detergenții obișnuiți. Îl poți folosi liniștit, fiindcă nu dăunezi mediului înconjurător.

  Aflați Mai Multe

 28. Detergent praf ecologic pentru mașina de spălat vase - 2 kg

  Detergent praf ecologic pentru mașina de spălat vase - Sodasan

  39,90 RON
  Alternativa ecologică la detergenții obișnuiți pentru mașina de spălat vase. Îl poți folosi liniștit, fiindcă nu dăunezi mediului înconjurător. Aflați Mai Multe

 29. Sare regenerantă ecologică pentru mașina de spălat vase, 2kg - Sonett

  Sare regenerantă ecologică pentru mașina de spălat vase, 2kg - Sonett

  14,99 RON

  Sare regenerantă destinată utilizării în mașina de spălat vase. Orice mașină de spălat vase are nevoie de această sare, care "prinde" ionii de magneziu și calciu (cauza apei dure), transformând apa dură într-o apă moale.

  Aflați Mai Multe

Grilă  Listă