Contact 0771 587 998 - office@greenfamily.ro

Nu aveți nici un produs în coș.

Subtotal: 0,00 RON

Săpun natural cu ingrediente bio - Atingere fină - Azaria - 100g

Mai Multe Vizualizări

Săpun natural cu ingrediente bio - Atingere fină - Azaria - 100g

Aşteptăm cu interes părerea ta despre acest produs

Adorăm Săpunul natural „Atingere fină” de la Azaria, deoarece nu doar miroase bine a miere, vanilie și lapte - o combinație dulce și exotică -, ci îți lasă pielea fină, moale, hidratată datorită laptelui de capră și a untului de shea într-o cantitate mare.

15,99 RON

Detalii

Adorăm Săpunul natural „Atingere fină” de la Azaria, deoarece nu doar miroase bine a miere, vanilie și lapte, o combinație dulce și exotică, îți lasă pielea fină, moale, hidratată datorită laptelui de capră și a untului de shea într-o cantitate mare.

Laptele de capră are minunata propietate de a hrăni și hidrata pielea, conține o serie de vitamine, proteine și antioxidanți foarte utili pentru sănătatea pielii, toate acestea asigurând regenerarea și întreținerea pielii. Este un săpun care poate să fie folosit cu încredere de toată familia, începând cu cel mai mic, deoarece conține doar ingrediente benefice, majoritatea certificate bio, și nu are în compoziție uleiuri esențiale care ar putea deranja persoanele mai sensibile.

Este un săpun ideal și pentru persoanele cu pielea uscată, sensibilă.

Mierea este un ingredient absolut minunat și nu ar trebui să lipsească din ritualul de înfrumusețare, deoarece are o mulțime de propietăți care fac realmente minuni cu tenul nostru. Conține o cantitate importantă de antioxidanți care ne ajută la păstrarea sănătății celulare și împiedică distrugerea lor. Mierea împrospătează pielea, îi redă strălucirea, elasticitatea, o hidratează și, nu în ultimul rând, o întinerește.

Și dacă adăugăm proprietățile fantastice ale celorlalte ingrediente delicioase din compoziția acestui săpun, precum untul de shea bio, untul de cacao bio, untul de cocos bio, uleiul de migdale bio, uleiul de ricin și uleiul de măsline - obținem un săpun cum nu se poate mai bogat și mai hidratant pentru pielea noastră.

 

Ce NU conție acest săpun? Nu conține derivați din petrol, parfumuri sintetice, coloranți sintetici, spumanți sintetici, conservanți sintetici - acele substanțe din care se fabrică săpunurile obișnuite din comerț. Conține lapte adevărat, miere adevărată și extract din vanilie adevărată - deci nu are nevoie de substanțe toxice care să imite aceste mirosuri - cum este cazul multor produse cosmetice de pe rafturile magazinelor.

Tu ce crezi că meriți?

Ingrediente: lapte de capră proaspăt nepasteurizat, unt de shea bio, unt de cacao bio, unt de cocos bio, ulei de migdale dulci bio, ulei de ricin, ulei de măsline, miere și extract uleios de vanilie. 

lapte de capră proaspăt nepasteurizat, unt de shea bio, unt de cacao bio, unt de cocos bio, ulei de migdale dulci bio, ulei de ricin, ulei de măsline, miere și extract uleios de vanilie

Informații Suplimentare

Tipul de ten Nu
Efect Catifelare, Curățare, Elasticitate, suplețe, Hidratare, Hrănire, Îngrijire
Recomandat și pentru Alergici, Bărbați, Bebeluși, Sarcină
Producător Azaria
Prezentare Nu

Recenzii Client

Scrie-ți părerea

Experiența cu produsul: Săpun natural cu ingrediente bio - Atingere fină - Azaria - 100g